“Barbatul”-preş IX


Din seria anterioara, cele 8 episoade sunt:

 

Stiu, in 8 episoade, insirate de-a lungul mai multor ani, nu ai cum sa cuprinzi incomprehensibila lipsa de demnitate a unor barbati in fata unor anumite alte femei.

Desigur, termenii sunt cei oficiali, ca la dex, desi, din punctul meu de vedere, sunt niste titulaturi cu care te nasti si care ulterior se intretin or se castiga, nicidecum doar un dat functie de sexul cu care te nasti intre picioruse.

 

Barbatul nostru pres din serialul IX are deficiente severe de intelect.  Crescut in  anturaj postdecembrist care au pus in miscare un angrenaj cocalaristic rural, gagiul cu fizic de nuia nealtoita care se indoaie rau cand bate vantul are si un caracter precum ii e fizicul.

Se indoaie dupa cum sufla fumul tigarii femelei ale carei talpi i le pupa, nu dintr-o mare dragoste, ci dintr o mare disperare iscata de frica de singuratate, o esuare lamentabila in relatiile anterioare, o pierdere de sarcina a fostei care oricum il inselase cu jumatate de scara, cu postasul si cu cititorul de contor de la enel, dar si cu ala de la gaze.

Probabil si cu ala de afiseaza in usa procese verbale de la amenzile obtinute cu cazanul ale carui piese stau sa cada chiar si pe drum drept.

Ca omu’ nu mai are bani si de masina, ca pe toti ii baga in curul actualei.

O actuala care nu are loc de munca si nici ocupatie (asta daca nu consideram prostitutia din labilitate psihica ocupatie), dar care ii toaca putinii bani pe tigari, cafele, si, desigur intretinere. Ca soriciul acneic cu fond de ten scump se tine.

 

Long story short, dupa ce asta i-a dat papucii cu mai multe ocazii, cand credea ca a gasit ceva mai bun, el s-a intors mai abitir de fiecare data cu cate un cadouas simbolic.

De banii aia mai bine isi lua un pachet de tigari in plus, ca sa si curme mai rapid suferinta, sau putina stima de sine, daca s-ar fi gasit de cumparat.

De fiecare data cand o prindea pe aia cu altul, barbatul pres, etalon de presitate, ii lua astia cadou. Cand cel mai onest cadou ar fi fost uitarea totala, condimentata cu o flegma de bonton.

 

Iar pana la urma asta, femela-tarfa, dupa ce i se duse vestea prin tot targul ca o arde cu oricine pe un pachet de tigari si o cafea varsata, il accepta pe Mr Presh, pe care, de altfel, il detesta ca si om, dar, citez “Prost mai mare ca asta nu gasesc, cu el raman”.

 

Se muta la el in casa, unde nu aducea niciun ban, decat niste sexica de calitate indoielnica, ceva facut mancare si ceva facut curat. Fara loc de munca, tarfa papa putinii bani ai barbatului presh, iar in timp ce asta era la munca se vedea cu cine apuca.

 

Mai mult, si concediile si le facea tot cu cine era (pre)dispus sa i le plateasca, ca saracului barbat Presh nu ii mai ramaneau bani de concedii dupa ce achita rata la apartament, si, pe langa intretinerea lui, si intretinerea ei: cazare, mancare, haine, tigari, curent , gaze, internet (sa nu uit sa spun ca ea mereu avea telefon mai nou si mai scump ca al lui, cumparat pe banii lui , evident), dar si produse de intretinere corporala.

Pacat ca nu exista produse de intretinere sufleteasca si morala!

 

De cate ori e la munca, gagiul o suna in mod constant si la ore fixe, ca sa se asigure ca nu e inselat. Pacat ca omul nu are capacitati intelectuale si nici chiar instinctuale sa realizeze ca aia era de fiecare data cu altul, cat el muncea 12 ore pe zi, in ture.

Si nici cand altii ii aratara sms uri de la gagica, chiar si poze din concedii, barbatul presh refuza sa creada.

Femela presh a evitat poze “de cuplu” cu “sponsorii” ei.

Dar, ca o redutabila escorta, avu grija sa isi posteze pozele din putinele vacante “erotice”.

Cum, necum, un tip cunoscut pe strada prinse drag de ea si incepu sa si puna intrebari cand ea nu iesea cu el decat noaptea, iar cand afla adevarul si se simti batjocorit, vru sa se razbune, desi razbunarea pe o femela tarfa nu e decat pierdere de timp si energie.

Asa ca gagiul se duse la barbatul presh si-i turna tot.

Barbatul presh refuza sa creada.

 

-Unde ti-a zis ca e cand era cu mine aici, vara trecuta? (si ii arata pozele ei de instagram de pe litoral si delta dunarii)

 

-La un curs de calificare la Constanta, si stiu pozele, a fost cu niste colege de la acel curs.

Siderat, gagiul ii arata aceleasi poze, aceleasi ipostaze, acelasi fundal, aceeasi lumina a soarelui, aceleasi pozitii, doar ca el in poze (sunt oameni care au apucaturile sa si faca poze single identice), dar barbatul -presh refuza sa creada, sugerand ca pozele sunt facute ulterior de un obsedat, care a copiat ipostazele de la iubirea vietii lui, doar ca sa i faca rau.

 

Da, barbatii presh sunt aia care refuza sa vada adevarul din fata lor, preferand sa creada cele mai cusute cu ata alba minciuni indrugate de femelele tarfe, sau chiar si conspiratii ultraincredibile.

 

Pentru ca, de ce nu, exista mereu un Soros care sa vrea raul unei relatii “perfecte” din capul unui Barbat Presh!

 


One thought on ““Barbatul”-preş IX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s