“Barbatul”-preş III


“Barbatul”-preş III

Am scris despre “Barbatul”-preş I si “Barbatul”-preş II, dar am o impresie foarte vaga ca specia asta de masculi feroce in uterul mamei, caci, dupa ce au iesit, au devenit om-preş este foarte raspandita.

Imi spunea cineva referitor la acest subiect interminabil ca este vina femeilor, ca femeile sunt foarte perverse si de neincredere, si ca ele dau nastere (figurativ vorbind) barbatilor preş.

Eu nu sunt de acord, cred ca indivizii astia au parte fix de ceea ce merita:’Ai exact ceea ce ai ales să ai. Deci exact cât meriţi. Restul e gargară pentru amatorii de cărţi motivaţionale.’ De fapt, chiar au mai mult decat merita, caci cu siguranta, cand si cand, au parte si de sex, ceea ce nu ar merita.Ba nu, de fapt, din moment ce asa sunt (ras)platiti pentru ceea ce sunt, merita.

Pe deasupra, cumpara un sex de necalitate chiar la suprapret.

Ca sa ma fac inteles, incep scurta relatare “Barbatul”-preş III:

Mironosita de la tara, fara situatie financiara, venita la Bucuresti.

Intalneste la camin, pe vremea studentiei, un tocilar virgin. Ambii studenti la matematica la Unibuc(universitatea din bucuresti).

Tocilarul virgin locuia singur in camera de camin, caci lucra ca programator non stop, si isi permitea.

Nu numai ca tarancuta vede in asta o oportunitate de a nu mai sta cu colege enervante de camera, dar si o oportunitate de viitor: un programator virgin care nu stie decat sa stea toata ziua cu nasul in cod, cu siguranta ca are potential de a castiga foarte bine pe viitor.

Contra cazare, putina afectiune, dar si hainute si iesiri in oras drept cadou, tarancuta il rasplateste pe tocilarul programator cu pasarica. Iar tocilarul programator isi pierde virginitatea, ceea ce nu s-ar fi intamplat in alt context in vecii vecilor.

Cum instinctul de ‘fata mare’ nu a inselat-o, in ultimul an de facultate tocilarul se angajeaza pe bani frumosi, si isi permite sa ia chirie(un apartament de 4 camere pe care il mai posteste cu alti programatori tocilari- in 3 camere homalaii-prieteni din copilarie cu norocosul stand cate doi, iar norocosul stand cu mironosita lui, care nu producea mai nimic, platind chiria, intretinerea si aceleasi hainute si iesiri in oras cu mai multa pasarica). Pentru asta, a trebuit sa pluseze si cu gurita.

Timpul trecea, iar mironosita obisnuita deja cu un stil de viata ‘pe picior mare’ nu dorea sa renunte la acesta, dar tocilarul ex virgin nu o satisfacea din toate punctele de vedere, asa ca ea trebuia sa si gaseasca implinirea atat sufleteasca, cat si trupeasca, in diverse relatii ocazionale.

Un fost prieten de-al mironositei, care cu mult timp in urma ii promisese tocilarului virgin ca i-o va regula, se tine de promisiune, ca un om de cuvant. Si il anunta si pe tocilarul virgin despre asta.

Cu multa durere in suflet, tocilarul virgin isi confrunta iubirea vietii, insa dupa o felatie de zile mici (mironosita noastra nu excela la capitolul sex-fie el cu gura sau cu pasarica) ii trecu supararea.

Drept cadou, “Barbatul”-preş se gandi sa isi dea toata agoniseala pe un weekend la Paris.Chiar daca tot ce isi permitea sa ii ofere era un zbor cu o companie low cost, cu plecare la 4 dimineata, si o cazare de mana a doua in ‘capitata iubirii’, mironosita se multumi, caci stia ca daca se intoarce acasa, o asteapta wc-ul in fundul curtii.

Si ii promise barbatului preş ca nu o sa mai calce stramb- pana data viitoare.

Intre timp, mironositei incepura sa i se aprinda calcaiele dupa un coleg de apartament- probabil avea doua carduri de salar, nu unul ca barbatul preş.

Si calca mereu stramb cu acesta, si in pasarica si in gurita, cat timp barbatul preş era la munca sa stranga bani de chirie, rochite, si iesiri lunare la restaurant cu iubirea vietii lui (de fapt, singura femeie din viata lui – si, cel mai probabil, asa va si ramane).

Timpul trece si mironosita constata ca colegul de apartament, prieten din copilarie cu barbatul preş are nu numai cardul de salar mare, dar si altceva.

Si ii da papucii barbatului preş, care si asa banuia de ceva timp ca ceva este in neREGULA (banuia ca e o neregula cu colegul de apartament, in sensul ca ii regula pasarica- get it?).

Barbatul preş, ca orice barbat preş, se roaga in toate modurile posibile de mironosita sa ii mai acorde o sansa, dar mironosita paru neinduplecata.

Dupa vreo 3 luni, tocilarul din apartament ajunse la concluzia ca sexul pe care il oferea Miss mironosita de la tara era, de fapt, de cea mai joasa calitate, intrucat avusese o alta experienta cu o colega de la munca. Stop! O fosta colega de la munca, caci fu dat afara.

Cum ramasese fara cardul gros, mironosita il cauta pe barbatul preş, care, intre timp si in suferinta groaznica, se muta din apartamentul cu pricina.

Cu lacrimi in ochi si ‘cisterne statute’ de atata amar de vreme, barbatul preş o primi inapoi pe miss mironosita de la tara.

Si, pentru a fi sigur ca iubirea lor va dainui vesnic, ii ofera acesteia, o data la 2,5-3 luni, iesiri in europa, de o zi sau doua (ce mai conteaza ca e cu companii low cost, cu bilete cumparate cu un an inainte, si cu vouchere de reduceri la cazare?), plus ca ii asigura traiul zilnic- mironosita nu a gasit de cuviinta sa aduca vreun ban in casa- nici ca ar avea de ce.

Si uite asa, barbatul preş si femeia adevarata isi traiesc povestea de dragoste, tainica si durabila, pana in zilele noastre, si pana moartea ii va desparti, amin!

Ma rog, cat e el la munca, mironosita mai traieste si alte ‘iubiri’, dar ce mai conteaza asta, cat nu aduce gonoree in casa, ea regulandu-se numai cu virgini-caci cine altcineva s-ar regula cu o mironosita care nici sa miste din fund nu stie? (pardon, nici fund nu are)

De fapt, revin la: ai in viata fix ceea ce meriti.

Barbatul preş plateste pretul corect pentru a scapa de laba,aceasta grea boala, asemenea virginitatii, de care s-a vindecat, in alt context neavand aceasta sansa unica in viata, iar mironosita nu trebuie sa munceasca.

Dar eu tot nu sunt multumit ca exista barbati preş, din simplul motiv ca as putea fi asociat, macar pseudoanatomic, cu ei.


7 thoughts on ““Barbatul”-preş III

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s