“Barbatul”-preş V


“Barbatul”-preş V

barbatul pres V

Serios, nu ar trebui sa existe sectiunea asta pe blogul meu, dar din considerentul inexistentei “muzelor”.

Din pacate, insa, e plin de ‘barbati’-preş, aceasta subspecie a sexului masculin (n-o sa-l numesc barbatesc) omenesc. O subspecie care nu numai ca imi face sexul de ras, dar creeaza si monstri indirect: femeile femelele-curve. Ambele categorii traiesc in Miserupia, in ceea ce ma priveste.

Dar mai radem si noi de ei.

‘Barbatul’-preş V, spre deosebire de ultimul caz prezentat din serie, isi castiga singur existenta.

Dar, doar atat. Subzista, si nimic mai mult. E de apreciat si atat, daca comparam cu persoane eminamente ratate.

Dar si personajele de gen masculin care subzista au dreptul la o femela, ca asa e natural.

Si femela din cazul nostru, spre deosebire de ceea ce v-ati astepta, chiar are posibilitate financiara.

Asa ca, mai mult sau mai putin din mila, ii mai plateste barbatului-pres o masa, un bilet la balet, o ciunga. Nu mereu, dar de suficiente ori cat sa devina frustrant pe aceasta.

Nu si pentru barbatul-pres, care, neavand respect de sine, nu simte jena sau sentimente deviate din aceasta.

In schimb, femela, cum relatia e una la semidistanta (80km), isi permite sa mai aiba si alte…relatii. Mai mult sau mai putin pasagere. Ca asta e genul femelelor care tin in lesa un barbat-pres langa ele.

Dar culmea preşivitatii mi se pare urmatoarea intamplare:

Superbul cuplu (asemenea oricarui cuplu in care in rolul masculului e un barbat-pres) pleaca in vacanta. Undeva in Cluj. Dar nu asta e relevant.

Ci faptul ca, intr-una din seri (cazarea fiind platita mai mult de catre femela decat de catre masculul care a considerat ca 300 de ron sunt de ajuns pentru o saptamana de vacanta), femela ii spune, nici mai mult, nici mai putin, ca va lipsi cateva ore.

Fara sa dea alte explicatii.

“Barbatul”-preş V stia faptul ca femela avea o fosta mare relatie in acel oras, dar nu a putut decat sa planga. Si sa miaune asemenea unui cotoi in calduri castrat de un testicol. Femela insa deja cobora scarile, asa ca fara de folos.

Tarziu in noapte, femela se intoarce, din nou, fara a da vreo explicatie, asezandu-se pe seslongul din balcon, fumandu-si tigara.

“Barbatul”-preş V, scheunand pana atunci in pat, paseste tip-til catre femela care se purta cel mai rece cu el pana atunci, si, atentie: o ia in brate, in ciuda respingerilor sistematice ale femelei, care, in cele din urma ceda.(aceasta reactionand asa sub imperiul unui sentiment de vinovatie), o saruta si plange, again!!!

Femela ramane perplexa la ceea ce are langa ea: nici macar ea nu constientizase pana atunci cat de preş era “Barbatul”-preş. Nu tu o palma, nu tu un pumn in ficat, o paruiala, sau macar dorinta obtinerii unei explicatii.

Asa ca, avand ca motiv in proportie de 90% reactia barbatului de langa ea, cateva saptamani mai tarziu femela il paraseste pe “Barbatul”-preş. Si nu pentru altul, ci doar din sila pe care acesta i-o inspira.

Inutil de precizat ca, asemenea primului personaj din seria Barbatul pres, si “Barbatul”-preş V nu mai stia cum va reusi sa traiasca fara cea care il tinea in lesa, asa ca tot timpul o cauta pe femela pt a-i cere iertare!!???  pentru ca era atat de preş, promitand ca va fi mai putin preş pe viitor.

Si relatia continuă pana in zilele noastre, dragi prieteni!

Asa cum continuă relatiile aferente povestirilor “Barbatul”-preş I,  “Barbatul”-preş II si “Barbatul”-preş IV. Ce-i drept, femela din “Barbatul”-preş III si-a gasit alt dobitoc, speram, mai putin preş. Da, Diana, despre tine era vorba aici :))

Pentru ca, intr-un final, pentru a nu ramane stinghere, acest tip de femele vor ramane cu singurii reprezenti ai sexului masculin care sa le accepte, si anume, “Barbatii”-preş!

Si cred ca ar trebui sa incep si o serie de povestiri despre femelele-curve, desi , daca stau sa ma gandesc bine, au vietile atat de fade incat, in afara de interactiunea amuzanta cu barbatii pres, nu au nimic de oferit, nici macar stilistic.

Bine, pa!


4 thoughts on ““Barbatul”-preş V

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s