“Barbatul”-preş VII


Ca o scurta recapitulare, cele 6 episoade precedente din seria Barbatul-Pres sunt:

Pe masura ce inaintez in varsta, incep sa ajung la concluzia ca in spatele fiecarei femei (mai mult sau mai putin dubioase) se ascunde un barbat-pres.

Vorbim despre o relatie inceputa intre doi colegi de munca, pe aceeasi pozitie ierarhica.

La un moment dat, ei i se ofera o avansare, dar trebuie sa isi schimbe locul de munca si domicicliul. (cei doi oricum locuiau separat, cu chirie, ea cu o prietena, el cu un amic)

Nu era mare bai, caci distanta era una foarte mica, sub 100 de km. Zis si facut, acum, in loc de 3-4-5 zile per saptamana, porumbeii cuplului se vedeau 2, maxim 3, ceea ce nu era tocmai o diferenta prea mare.

Mai venea ea la el intr-un weekend, mai se ducea el la ea in celalalt.

Dar femeia noastra, ca orice femeie care detine un “barbat-pres”, era foarte geloasa. De parca ar vrea cineva sa ii sustraga minunatia de “mascul”. Cam cum era si curva Barbatului-Pres IV care ii zgarma in telefonul mobil cat timp asta era la dus sa isi spele “barbatia”, adica acea anomalie a naturii cu care se nasc, din eroare, barbatii pres.

Asa ca binevoi sa ii sustraga parola de feizbuc barbatului-pres VII, si sa ii verifice conversatiile.

Ca un mascul adevarat ce nu este un barbat pres, acesta nu prea avea ce ascunde, in afara de o conversatie fada cu o stramba de la munca, care nu putea fi categorisita nici macar ca tentativa de flirt.

Dar femela noastra nu accepta asta. Acum trebuie  sa precizez ca individa era de semietnie, si ca unchiul ei era interlop in targul in care isi desfasura activitatea barbatul-pres. Individa era de semietnie din partea tatalui, iar unchiul era unchi din partea tatalui, ca sa ma fac bine inteles. Adica era chiar frac-so.

Asa ca, intr-unul din weekendurile in care ea il vizita pe el, ii propuse, pur intamplator, si o plimbare prin cartierul in care locuia unchiuletzul bronzat, care statea in fata vilei cu cei 3 “dulai” negri ai sai.

Fata noastra isi schimba repede atitudinea, si il lua la rost pe barbatul-pres:

-De ce ai vorbit cu X-uleasca pe Fb? Ce treaba ai tu cu ea?

Asta ramase atat de perprex, incat nici nu sesiza prima palma pe care o primi de la unul din tigani.

Urmara apoi o serie de amenintari, un pumn bine plasat in moaca, si plimbarea nu numai ca nu lua sfarsit, dar relatia continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!!!!!

Cu exceptia ca, peste o luna, in cadrul unei discutii contradictorii, barbatul pres VII isi aduse aminte de intalnirea de gradul 3 cu rudele iubitei sale, si nu spuse decat:

“-Ce ai putut tu sa-mi faci mie! ”

Apoi uita iar!

Povestea, ca toate cele din serie, spre dezamagirea mea in sexul barbatesc, dar si in rasa umana, este 100% reala.

Si nu pot sa cred cum pot exista astfel de oameni, si in cel fel s-au combinat cromozomii incat sa iasa si de sex masculin.

Pentru ca nu numai ca imi fac sexul de ras, dar participa activ la generarea unor fiinte feminine de genul celor care umbla cu ei.


4 thoughts on ““Barbatul”-preş VII

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s