“Barbatul”-preş VI


“Barbatul”-pres VI

Ia uite cum vine unul dupa altul. Tocmai ce am publicat astazi Barbatul pres V, si iata ca mi-am amintit de  inca un caz demn de precizat.

Ca si in cazul precedent, relatia era una tot la distanta- doamne, ce curve poate face distanta din uameni. Glumesc, nu distanta e de vina, ci natura umana.

Barbatul-pres VI se indragostise de ea, desi o vedea mai rar decat isi vedea ea constiinta.
Si credea in texte siropoase pe care nici in romanele ieftine nu le gasesti, pe care ea i le spunea.
Spun ca nu le gasesti in romanele siropoase, pt ca textele ei erau formulate chiar mai prost decat in pseudoliteratura ieftina.

Dar unde dragostea e mare, contextele se fac mici.

“Barbatul”-pres VI chiar stia ca femela sa, mare lui iubire, avea o alta relatie. Si accepta asta, chiar daca , poate, in adancul sufletului lui de mascul feroce, suferea.

In schimb, asemenea barbatului pres III, ii oferea excursii femelei-curva. In cele mai frumoase locuri, si dintre cele mai scumpe. Si ii mai facea si cadouri, la fel de scumpe, fie material, fie, mai ales, sentimental.

Va dati seama, desi era a altuia, dobitocul ii facea muierii cadouri si o plimba pe banii lui pe unde, in alt context, femela nici n-ar fi ajuns, decat , poate, ca spalatoare cu mopul pe jos sau chelnerita. Sau, cel mai probabil, daca ar fi fost cazul, ambele!

Impresionata poate de romantismul si intelectul barbatului pres VI (surprinzator, barbatul pres VI este ceva mai rasarit din punct de vedere al inteligentei), femela incepu sa ii promita ca se va desparti de masculul ei oficial.

Ba, mai mult, in cele din urma, chiar facu asta.(dar nu din considerente de mare iubire fata de barbatul pres, caruia asa ii spusese, ci pentru ca masculul ei oficial se plictisise de ea si o trata cu flit, asa cum merita orice femela care sta cu un barbat pres)

Nici nu vreau sa imi inchipui ce i-o fi trecut prin cap barbatului-pres: s-o fi gandit chiar ca o fi dat de o mina de aur, sau ceva, desi, intre noi fie vorba, femela in cauza era o sfrijita si 3 sferturi, in afara de niste picioare lungi (si, ce-i drept, cracanate ca ale lui tac-su) si niste buze mulate pe zecile de penisuri supte de-alungul timpului, nu avea nimic special.

Dar, repet, cand dragostea e mare, contextele se fac mici. Si Barbatii-pres se fac si mai pres. La picioarele unei femele-curve, care nicodata nu va ezita sa calce pe ei.

Desi barbatul pres avea un loc de munca ok, acesta pleca pe o pozitie mult mai mica, in cautarea dragostei adevarate oferite de femela-printesa. Fara insa sa vada ca femela nu avea nicio stralucire, fara studii si fara talent, fiind mai fada ca o curva stearsa de pe marginea drumului.barbatul pres VI

Siderare, insa: femela avea demult un altul, un al treilea mascul in viata ei, pe care il avea cu mult dinainte de cel oficial sau de barbatul-pres.

Si barbatul-pres VI avea sa afle asta in cel mai brutal mod cu putinta. Rupt in bucati, acesta constata ca, desi femeia viselor lui a fost cu 3 deodata, intre timp si-o mai tragea si cu altii. Adica, daca esti posta, macar sa fii una universala: de toate, pentru toti, de toate varstele. Bine, numitorul comun al unui barbat care umbla mai mult de o data, hai de doua ori, cu o astfel de femela, este preşitatea

Rupt in bucatele barbatul-preş pleca cu coada intre picioare la locurile de bastina.

Culmea insa, chiar si afland toate acestea, barbatul-pres ar fi fost dispus sa o accepte pe femela din nou, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. SI probabil s-ar fi si intamplat, daca, intre timp, barbatul-pres nu ar fi murit. Asta numesc eu final fericit in povestiri de genul.

De unde exista atfel de atatia barbati, eu nu imi pot da seama.

Chiar imi fac sexul de ras.

Macar acum avem cu unul mai putin.

Si nu-mi pare rau. Sincer!


4 thoughts on ““Barbatul”-preş VI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s