“Barbatul”-preş VIII


Din seria anterioara, cele 7 episoade sunt:

In acest al optulea episod dintr-o serie mult prea penibila vom avea un personaj secundar inedit, care tinde spre principal: mama “barbatului” pres.

De asemenea, desi toti barbatii pres sunt demni de mila, pentru acesta am cel mai mare sentiment de compatimire.

Gagiu de tip pseudomacho, recalcitrant si dur in viata publica, dar fara prea multi prieteni, crescut de o mama supraacaparatoare, fiind ramas fara tata(deces), tipul reuseste sa se cupleze cu o gagica destul de “bunaciune”, dar careia ii place sa-si traiasca viata. Oarecum relevant cu postarea anterioara.

Cum “barbatii” sunt mai punatori la suflet si prostovani de fel in relatiile amoroase, dar si pe niste fonduri psihologico-emotionale evident rezultate din situatia enuntata anterior (Nu trebuie sa fii Freud sa iti dai seama de nevoia de feminin a preshului), gagiul se ataseaza de tipa aproape patologic, acceptand chiar si calcarile pe carari, si, oricat de dur era, era dominat verbal , dar si factual, extrem de sever.

Insa plictiseala intervine intotdeauna la o posesoare de “barbat”-presh, si, in cele din urma, acesta se trezi cu papuceii mult prea brusc.

Si din baiatul cu cate 100 de like la pozele in care gagica era taguita, din diferitele excursii platite doare de el (in multe dintre excursiile celor doi porumbei venea si mama lui !!! – asta ar fi un detaliu extrem de inedit pentru serie), a revenit la un baiat cu 0, maxim 1 like per poza (intotdeauna a avut asa doar la pozele lui). Asta ca aspect al singuratatii si din viata reala.

Insa si mai inedita mi se pare seria de sms-uri pe care mama odorasului o da fetei.

Deci asta lasand la o parte umilintele clasice ale unui barbat pres de reimpacare. Dar asta este ceva de neconceput pentru mine pana acum: mama unui barbat pres care sa se roage de fata sa-i ia copilul inapoi!?

Vorba lunga, saracia omului. Enjoy:

barbatul-pres-8 (1) barbatul-pres-8 (2) barbatul-pres-8 (3) barbatul-pres-8 (4) barbatul-pres-8 (5) barbatul-pres-8 (6) barbatul-pres-8 (7) barbatul-pres-8 (8) barbatul-pres-8 (9)
barbatul-pres-8 (10) barbatul-pres-8 (11) barbatul-pres-8 (12)
barbatul-pres-8 (13)

[O mama de barbat-pres nu avea cum sa faca derogare de la regula. Asadar, daca v-ati intrebat vreodata: “ma, dar cum o fi ma-sa unuia ca asta”, tocmai ati primit raspunsul prin pozele de mai sus.

De remarcat insa isteria si agitatia (initial numarul a fost pus pe block si mesajele veneau incontinuu), iar “sunt la munca nu pot vorbi” se traduce prin “sunt la munte cu un tip”.

As dori sa concluzionez cumva amuzant acest episod, dar mi se pare atat de penibil incat nu pot decat sa imi doresc sa se inventeze masina timpului, iar cineva sa o sterilizeze pe mama ma-sii! :))]


6 thoughts on ““Barbatul”-preş VIII

  1. O da!Paranoia este la putere…am trecut si eu prin multe episode de genul cu mama fostului…bine ca s-a terminat totul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s