Viata pe Facebook de la adolescenta pana la batranete la 35 de ani


Primul tau post pe facebook a fost un citat motivational despre viata si dragoste, ca descriere a unei poze cu tine mimand un sarut gol, fad, catre camera.

Apoi ai inceput sa postezi tot mai des astfel de poze. Ai realizat ca nu e nevoie de o descriere ca sa primesti sute de like-uri, desi erai plina de acnee.

Important era sa tii buzele tuguiate de parca erau un sfincter incordat.

Timpul a trecut, acneea a disparut, si sutele s-au transformat in mii de like, pe masura ce mai puneai si niste fese, la fel de incordate ca buzele, in fotografii. Ai testat, sau, ma rog, te-au testat , vreo 35, 40 de insi, pana ai avut curajul sa pui prima poza cu “am spus DA” si inelul corespunzator.

Au trecut anii, ai facut aproape 22, si , dupa 3 astfel de poze cu shaibe pe desht, chiar ai spus DA, pentru a 5-a oara.

N-au trecut 4 saptamani, ca ai inceput sa postezi, zilnic, poze in chiloti. Ba ca ti s-a marit burta, ba ca te miroase cainele, singurul care te accepta asa cum esti , de peste 4 ani, ca esti bortoasa. Ai mai postat o poza dupa inca 3 luni , tot in chiloti, de zici ca-s mileu din ala de pe tv albnegru, de lipseste pestisorul de sticla de pe ei, cu niste baloane in forma de litere care ne anunta ce sex are fatul din tine, de parca ar pasa cuiva.

Oricum toti stiu ca e bastard. Apoi ne-ai “incantat” cu poza din spital dupa ce ai fatat boracul. Urmeaza niste poze cu familia fericita, dar la nici 1 an incepi sa cauti iar cuc pe facebook.

Spoiler: mai cauti inca 5 ani, ca dupa aia te treci de tot, si nu o sa te mai vrea absolut nimeni, ca tatal fatului nu te mai vrea de vreo 10. Trist, dar adevarat.

Cam asta fu viata ta de pe facebook, ca aia din realitate nici nu merita discutata. Ai ajuns la 35 de ani si cauti o funie de tractat masini sa ti-o pui de gatlej. Te pup papa!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s