Tinerii cretini din ROmania


Intr-o vineri seara, niste tineri au murit fie arsi de vii, fie calcati in picioare, dupa ce a luat foc un club numit Club Colectiv in care se aflau la un concert.

Nimic foarte neobisnuit pana acum, daca esti intr-un cub inchis in care te joci cu focul este cel mai probabil sa te si arzi.

Ceea ce vine sa demonstreze ca unii dintre ei au murit cu zile este faptul ca omul este, in unele cazuri, cel mai prost animal.

 

Daca erau 400 de sobolani in acel club, si nu 400 de oameni, cel mai probabil mureau 2-3, si nu aproape 30.

Pentru ca omul devine irational in astfel de situatii, intra in panica, urla si se calca in picioare cu alti oameni, crezand cumva ca …de fapt nu cred ca crede nimic, nici macar nu gandeste.

Dupa acest incident a inceput o isterie nationala, in special in mediul in care prostia umana se manifesta precum o infectie transmisibila, si anume internetul. Lumea a inceput sa injure: ba patronii, ba autoritatile, ba biserica!?!?.

Da, au gasit vinovatul pentru faptul ca niste unii s-au calcat in picioare: biserica ortodoxa romana e de vina, ca sunt prea multe biserici si prea putine spitale. Daca erau mai multe spitale niste oameni nu mai mureau calcandu-se in picioare la un concert. Indubitabil, nu?

 

Apoi au inceput trepanatii cu teoriile conspirationiste. Fie aia care spuneau ca e pedeapsa de la Dumnezeu pentru “rockerisme” si “halouin”, fie imbecili ca asta:

imbeciliDeci un baiat vorbea cu o prietena care era langa un barbat care a zis ca “ce surpriza o sa aiba astia diseara!” Gata, case closed. S-a aflat de ce au murit 30 de oameni si 200 sunt raniti. – din cauza imbecililor care dau share la asa ceva, de aia.

 

Mai era o poza la imbecilul obez autointitulat “arhi” cu incendiul cand pornise, insotita de comentariul “toti oamenii din poza sunt morti”, desi poza a fost postata la o ora dupa incendiu. De fapt toti oamenii care citesc si cred asa ceva sunt morti, ca unul viu gandeste macar cat pentru o molusca.

Apoi au aparut povestile de emotionat cretinii. Na aici o mostra de poveste mai fake decat sanii lui dragusanu:

asistenta fake cretini-de-pe-netLumea da share la asa ceva.

Fapt care demonstreaza cu prisosinta ca si astia, daca sunt intr-o incinta care ia foc, incep sa urle si sa se calce in picioare, minimizand sansele de supravietuire.

Ceea ce nu-i tocmai rau, ca e selectie naturala. E grav ca mai sunt si oameni care gandesc rational care au de suferit din cauza acestor cohorte de imbecili care populeaza nu numai internetul, dar si viata reala.

 

A, si mai sunt eventurile pe facebook de aprins lumanari. In loc sa mearga sa doneze sange, cretinii internetului aprind lumanari si pun poze negre la profil. Gata, au salvat lumea.

 

Dar cei care cu adevarat au salvat lumea sunt astia:

facebook club colectiv1200 de imbecili au simtit nevoia sa intre pe pagina de facebook a clubului cu pricina si sa dea rating o stea. FAITH IN HUMANITY RESTORED!

Oameni mai imbecili ca astia, mai manipulabili si mai pitecantropi nu cred ca au existat nici in epoca de piatra.

Astia sunt fix aceiasi care se vor afla in carciumile din centrul vechi atunci cand o sa vina un cutremul de 7 grade.


One thought on “Tinerii cretini din ROmania

  1. Solutia nu este sa mergi la vot ca sa schimbi niste politicieni. Solutia e sa fii atent la cat de aglomerat si cate cai de iesire si cate stingatoare de incendiu si cate scantei sunt in camera unde te aflii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s