Ghid de agatat cu masina


Ghid de agatat cu masina

In primul rand, este un musai sa fie geamurile suficient de lasate incat sa se auda muzica afara.
Este recomandat sa fie putin lasate si cele din spate, pentru ca si basii sa se faca auziti la nivel corespunzator. Dar putin, cat latimea unui deget.
Cele din fata, insa, pot fi lasate, dupa caz, chiar si la maximum.

Acum, referitor la muzica, este un must sa fie manele, din cele mai noi. Doar in cazul in care esti un tip retro, pentru a crea un aer de vintage, poti asculta ceva manele old school.

Volumul sa fie dat la limita distorsiunilor armonice, cat sa se inteleaga, macar partial, versurile de jmecherie.

Acum, partea cea mai importanta: acel element de nuanta care face diferenta dintre cei care ajung acasa singuri si cei care pleaca cu o gagica misto, fie si pe bancheta din spate.

Ochelarii de soare, obligatorii indiferent de anotimp si vremea de afara, in mod exceptional, pot lipsi, dar este extraordinar de important ca mana stanga, in timp ce cea dreapta este volan, sa cuprinda cu degetele barbia, intr-o miscare repetitiva, ca si cum soferul s-ar gandi intens (la ceva).

Privirea insa trebuie sa fie una de mascul gata de atac, iar scaunul trebuie lasat cat mai jos, astfel incat sa se creeze senzatia placuta a unei pozitii confortabile de meditatie asupra cum se fac banii, a unui mascul de tip alpfa.

Unde?

Se preteaza oriunde, fie munte, fie mare, oras sau sat.

Dar, pentru rezultate corespunzatoare recomand bulevardele principale ale oraselor, acelea pe pietonalul carora se realizeaza promenada de seara, precum si imediata vecinatate a liceelor.

Succesul?

Garantat!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s