Si-a facut plantatie gigant de cannabis


Un temut interlop alexandrean cultiva, intr-un loc retras din afara municipiului resedinta de judet o ditamai plantatia de canabis.

Pentru a se asigura ca nu este prins, cunoscutul mafiot local Paul Nanian si-a pus locotenentii sa planteze semite de cannabis intr-o padure izolata de la marginea orasului, aceasta fiind flancata atat de un teren mlastinos, cat si de zona denivelata, greu accesibila.

Conform surselor noastre, semintele sunt de cel mai bun soi, iar interlopul nu se sfieste sa faca joint-uri din frunzele de abia uscate chiar in mijlocul plantatiei.

interlop-cannabis-facebook

Un cioban care isi paste oile in vecinatatea lastarisului, care a vrut sa isi pastreze identitatea anonima, ne-a spus:

“-Pai, taica, cum sa nu-ti fie frica cand vezi ce fel de persoane dubioase vin aici sa culeaga planta?”

“In plus, o data la luna organizeaza orgii monstru chiar in mijlocul plantatiei, vine cu femei si iese un fum de-mi ameteste pana si oile”, a mai adaugat acesta, vizibil speriat.

Mai mult decat atat, interlopul, cunoscut si sub denumirea de Paparazzi, nu se sfieste sa sfideze pe toata lumea, postand pe o retea de socializare poze cu el in plantatie, falindu-se cu aceasta, care este demna de o plantatie din Columbia sau Mexic.

Vazuta din satelit, prin intermediul google maps, plantatia lui Paparazzi ar face sa roseasca chiar si temuti lideri ai cartelurilor columbiene.

Localnicii se feresc sa vorbeasca despre aceasta, si nici noi nu vom dezvalui locatia plantatiei, insa ne punem intrebarea: exista un cartel al cannabisului la Alexandria?

plantatie-cannabis

*Disclaimer: Intreaga povestire este de domeniul fictivului, orice asemanare cu personaje sau locuri reale este pur intamplatoare.


3 thoughts on “Si-a facut plantatie gigant de cannabis

  1. Intrebarea e cand se legalizeaza ? nu “daca exista un cartel in alexandria” folosesti cuvinte prea mari pentru tine si tratezi problema fix din ughiu care nu trebuie. aupca-te de alta meserie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s