Navrom Turnu Magurele ofera diplome de bac


Sansa nesperata pentru cei aproximativ 110.000 de elevi cu coeficient scazut de invatare care au picat BAC-ul in aceasta sesiune. Navrom Turnu Magurele pune la dispozitia acestora posibilitatea de a primi o diploma de bac, contra unei sume modice de 12 Euro.

“Pot veni aici, intre orele 8:00 si 23:00, iau bacul pana la Nikopole, iar noi le oferim o diploma in acest sens. E practic o diploma de bac, care se acorda fiecarui pasager, de catre capitan, in cadrul unei mici ceremonii la bordul bacului”, sustine Haralamb Machedon, capitanul bacului romanesc “Speranta”.

In cateva zile, toti elevii picati ar putea lua bacul

Potrivit capitaniei Turnu Magurele, zilnic se efectueaza 6 curse de bac spre Nikopole, capacitatea fiind de pana la 300 de elevi. Diploma de bac conferita de Navrom atesta faptul ca elevul respectiv a luat bacul, primind o nota de la 6 la 10, pentru comportamentul acestuia in timpul traversarii.

“Cei mai cuminti pot primi nota 10, insa trebuie sa nu se aplece peste bord si mai ales sa nu tina de vorba echipajul. Navrom avertizeaza ca bacul este supravegheat permanent cu camere video, pentru a nu da elevilor posibilitatea de a trisa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s