Socant! Doua femei gasite in viata in cartierul Primaverii!


Soc si groaza aseara in cartierul bucurestean Primaverii, dupa ce politistii au descoperit corpurile, in viata si bine mersi, a doua femei, care nu indicau nicio urma de violenta. Potrivit primelor informatii, femeile, care se aflau intr-o stare de avansata de sanatate, traiesc in conditii normale de cel putin 35 de ani, fara sa faca scandal, sa se bata sau sa se imbete, lucru care i-a alarmat pe vecini

“De cateva zile din casa vecina vin tot felul de mirosuri stranii. Mai intai placinta cu mere, apoi flori proaspat culese, apoi detergent. Cine naiba mai face placinta cu mere in ziua de azi? Ne-am dat seama ca ceva nu e in regula si am sunat imediat la politie”, spune Grigore Herpian Derpeanu, vecinul celor doua femei.

Sositi de urgenta la fata locului, politistii sectiei 3 de politie au reusit sa sparga usa doar pentru a descoperi lucrul de care se temeau cel mai mult: un tablou macabru. Cele doua femei, mama si fiica, tocmai facusera dus si se uscau la par! Femeia mai in varsta era intinsa cu suflare pe canapea, si se uita la televizor, iar femeia mai tanara zacea spanzurata cu mana de usa unui raft, in bucatarie, unde prepara o salata.

“De 20 de ani de cand lucrez in politie nu am vazut asa ceva!”, spune locotenentul Marian Cuescu de la Politia Capitalei. “Atat de putin sange! Atat de putina violenta! Numai un degenerat putea face asa ceva. Promit ca nu ne vom lasa pana cand nu-l vom gasi pe faptas!”.

Potrivit anchetatorilor, nu este inca foarte clar daca cele doua femei aveau dusmani, sau alte persoane care sa le doreasca binele, si nici motivul pentru care ele traiau asa bine-mersi. Cu toate acestea, politistii spera ca dupa autopsia celor doua corpuri vor afla mult mai multe.


One thought on “Socant! Doua femei gasite in viata in cartierul Primaverii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s