Funeriu nu a trecut BAC ul din prima


Update: Imaginea este una trucata iar informatia nu este una adevarata.


Ministrul Funeriu ar trebui să ştie ce înseamnă să ai probleme la examenul de bacalaureat. S-a aflat el însuşi în situaţia aceasta. Conform datelor furnizate de un telespectator al Antenei 3, Funeriu nu ar fi reuşit să treacă de proba scrisă, dar ar fi primit o a doua şansă la examenul oral. Ministrului i s-a reproşat de mai multe ori că nu şi-a echivalat studiile în România.

După ce a picat probele scrise, el a primit o a doua şansă la oral, potrivit datelor furnizate de un telespectator. Datele acestea ar explica de ce a avut Funeriu reţineri, până acum, să-şi echivaleze studiile în România.

Daniel Funeriu a refuzat să intre în direct la emisiunea „La Ordinea Zilei“ pentru a explica situaţia, dar a declarat unui reporter Antena 3 care l-a sunat că a luat exemenul din prima.

În Franţa, pentru a lua Bacul trebuie să obţii cel puţin 10 puncte dintr-un total de 20. Pentru elevii care au obţinut între 8 şi 10 puncte se organizează un examen suplimentar oral din două materii. Dacă elevul obţine 10 din 20 de puncte după examenul suplimentar, atunci bacalaureatul este trecut, dar la limită.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s