Atentie mare la hotii de organe:30 de penisuri gasite abandonate intr-o valiza pe Otopeni


Descoperire socanta astazi pe aeroportul International Henri Coanda, din Otopeni, dupa ce oamenii legii au pus mana pe o captura importanta, formata din nu mai putin de 30 de penisuri barbatesti indesate intr-o valiza, la terminalul plecari.

Potrivit politistilor, care s-au sesizat dupa ce au vazut ca geanta din piele pare abandonata, cel mai probabil penisurile apartin unui hot de organe, care incerca sa le scoata din tara pentru a le vinde in China sau Japonia, tari in care un penis se vinde pe piata neagra chiar si cu 500 de dolari bucata.

“Banuim ca este vorba de infamul hot de penisuri din Vaslui, Aurel Prepuţ, un individ dat in consemn la frontiera, care ademeneste femei si barbati pe strada, ii baga in ambulanta sa neagra si ii duce acasa unde le fura penisurile sub amenintarea armei”, spune comisarul Grigore Briantina, seful investigatiei. “Sfatuim populatia sa ramana in casa, sa inchida obloanele si daca chiar trebuie sa iasa pe afara sa umble in grupuri de minim doua persoane. De asemenea recomandam achizitionarea urgenta a unui dispozitiv antifurt pentru penis, in momentul de fata, in comert, existand suficiente solutii in acest sens”.

Intrebati ce au de gand sa faca cu cele 30 de penisuri gasite la Otopeni, politistii au declarat ca le vor lua amprentele, le vor face poze si masuratori, apoi vor incerca sa ii contacteze pe posesorii de drept ai penisurilor. “Au mare noroc ca o sa-si vada din nou penisurile, de multe ori hotii le dezmembreaza, le vopsesc, si s-a zis cu ele. Mare noroc, va zic! Ma rog, la unii nu asa mare.”


2 thoughts on “Atentie mare la hotii de organe:30 de penisuri gasite abandonate intr-o valiza pe Otopeni

  1. “care ademeneste femei si barbati pe strada” :)) si de la ele ce fura? minte nu au, inima nici atat…ce as maai vorbim de “mica lui afacere”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s