cum ne fac ciorle de ras in afara


Si cum ne vad Europenii:


Plus ca mai sunt si toti retarzii si criminalii care nu sunt de etnie roma, care ne fac de ras prin afara.
Oricum, avem si “mintile noastre luminate”, ramase in tara.Uneori ma intreb daca cumva 99% din populatia planetei nu are vreun retard mintal.Apoi imi aduc aminte de curba lui Gauss, si stiu ca de fapt, in mare, asa e.
Vreau sa am o intarziere mintala sa ma simt si eu bine printre voi!!!!!!!!!!!!!!
Autoritatile romane vor scuze, in loc sa-i deporteze pe aurolaci in Siberia, iar laketii astia francezi, in loc sa ia masuri, fac baza.
Diplomatii romani solicita scuze publice, dar si aplicarea de sanctiuni, dupa prezentarea la un post de televiziune francez a asa-zisului “salut romanesc”, executat cu mana intinsa, ca la pomana.

Invitat sambata seara la o emisiune de divertisment a postului France 2, umoristul Jonathan Lambert s-a lansat intr-un schimb de dragalesenii cu moderatorul. Dupa care, pentru a executa ceea ce el a numit “salutul romanesc”, s-a ridicat in picioare, s-a aplecat putin, a intins mana si a rostit rugator: “Va rog, domnule!”

Nu trebuie sa fii subtil ca sa intelegi ca mica inscenare este cu trimitere la felul in care se poarta cersetorii nostri prin metropolele europene. Daca ne uitam la invitatii care aveau fuste inflorate, e si mai clar. Mai rau este ca reactia prompta a salii, care a imitat instantaneu “gluma”, sugereaza ca povestea nu a fost spontana, ci mai degraba repetata.

Ambasada Romaniei la Paris a trimis grupului France Television si Consiliului Superior al Audiovizualului din Franta o scrisoare de protest in care catalogheaza comentariile difuzate pe post drept “inacceptabile, putand fi generatoare de xenofobie si rasism”.

Deocamdata, Ambasada nu a primit niciun raspuns.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s