Ne dam corecti,dar noi gresim primii


Trustul de care aparine Protv se voia a fi impotriva imbecilizarii romaniei,cel putin in oarescare masura,,insa dupa imnul romaniei varianta manea si alte prstii si invitati de”soi”, a dat-o rau de tot in penibil.
Se vroia a fi un promoter al bunului gust:

dar in schimb promoveaza prostia si idiotenia la clasa mare.Lasand la o parte faptul ca la Maruta printre invitatii de stil se afla si Bahoi,Protv a initiat un “Serial online romanesc”,avand ca protagonista o fufa de prin partile moldovei cu un iq destul de scazut.
Alice ii zice ei,si s-a facut remarcata printr-un film de prost gust,regizat suta-n mie ,in care ea face si drege intr-un vagon de metrou prin Capitala,taramul fagaduintei pt moldoveni neciopliti ca ea.
Lasand la o parte faptul ca filmarea este o facatura,la fel ca si cealalta cu tipa care facea striptis(streap tease),dar care -a avut succesul scontat din pacate,ne dam seama ca cele 2 filmari au avut acelasi regizor al prostului gust.Tabloidizare infeta si cautare de senzational prin delirul maselor prostite de-alungul vremii.
Multi mai slabi de duh desigur ca considera acest clip ca fiind unul real si “foarte tare frate”,dar din pacate ei sunt in aceeasi oala cu protagonista.Niste tarani infecti carora inca le curge tarana din buletin atunci cand merg cu metroul.Si nu numai.POt fi si tarani de Bucuresti


Din pacate prea putini mai sunt iritati de astfel de comportamente,marojitatea preferand nu doar sa le ignore,ci chiar sa le promoveze..a se vedea cati au preluat-o pe “Alice in tara minunilor”,care se da in stamba la metrou,pt un pumn de bani si multprearavnita faima.
De ce nimeni nu scrie negativ de ea si toti o promoveaza? Pt ca asa faci trafic…daca razi de ea sau o critici majoritatea te iau in deradere.Chiar daca e ea studenta la regie anul II,sa se faca remarcata prin talent,nu prin talentul de a se comporta cum o facea la ea pe imas.Ca sa nu mai spunem ca se autointituleaza “curajoasa”.Daca tu numesti curaj faptul ca vorbesti despre”iarba verde” si iti bagi pula,ca o domnisoara ce nu esti,wannabe cool,te poti intoarca in zona tarii de unde ai venit,plecand de acolo pt ca pbbil te abuza tatal tau alcoolic,urata dreq:)Astfel daca te conformezi trend-ului,vei ajunge una si aceeasi cu el…chiar asta vrei romane?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s