Bahoi la Maruta in emisiune la protv


Bahoi la Maruta in emisiune la Protv! Sau cum sa ajungi vedeta prin intermediul internetului.

Ei bine, de ceva vreme, mai ales in state e la moda ca cei care se prostesc cel mai mult in fata unei camere web,si care fac cele mai tampite si necugetate gesturi sa aiba foarte multe vizualizari, sa devina populari,un fel de vedete online, si nu numai.Ba mai mult, cunoscute show-uroi tv tin neaparat sa ii aibe ca invitati.Ca deh, ratingul e rating, fie el pe youtube sau la Tv.

De o perioada in Romania un terminat care uneori e funny ,alte ori e chiar trist, a inceput sa apara pe situri dedicate,in special pe youtube, si sa starneasca reactii multe la numar.Fie ele critici,injuraturi sau laude,NU CONTEAZA.Important este sa se vorbeasca despre tine.Indiferent in ce mod.Daca nu vorbeste lumea despre tine,nu existi.Exercitiu simplu de logica.

Din cate imi pot da seama e de etnie,dar nu pot garanta.Isi zice Bahoi,Bahoi de la Constanta.Dar nu cred ca e din municipiul Constanta,ci mai degraba dintr-un satuc din judetz,sau din Cernavoda,cine stie?

Ideea e ca probabil din plictiseala,din lipsa de ocupatie sau de prieteni,si din amuzament, de ce nu,acest Bahoi mai intai Ne-a invatat sa spargem parole la messenger,apoi sa hackerim nasa,dupa care s-a reprofilat pe depanari pc-uri cu ciocanul si dat lectii de bataie de strada si dans pe manele.Apoi s-a aruncat de pe podul de la Cernavoda,in Dunare.VEZI AICI

Chiar daca unora le starneste mila,altora dezgust,ceea ce e clar e ca multora le starneste rasul.Drept pentru care una din televiziunile romanesti,cea mai de top de altfel,la avut ca feature de cel putin 2 ori,la o emisiune de rating.Aia a lui Maruta.

Asadar iarasi un semn ca ne luam dpa americani,mai ales Protv a pastrat o linie strict-USA.Si a avut sucess.Ba chiar a luat Emmy cu o serie de 3 reportaje.Ceea ce ma intristeaza pe mine e ca televizunea din Pache Protopopescu cultiva intens manelizarea si prostul gust.Chiar rusine!!

Pe internet nu e decat unul Bahoi
Un pas inainte si-apoi doi inapoi
Orice mister il dezlegi doar cu Bahoi
La valoarea lui nu exista locul 2

Clar este insa ca Bahoi asta a devenit un fenomen,dar ce e val,ca valu’ trece.Astept un film cu Bahoi prezentand stirile alaturi de Esca.

Numai Bine!


8 thoughts on “Bahoi la Maruta in emisiune la protv

  1. Cei care il injura si fac mist de Bahoi sunt niste idioti. In primul rand se vede ca Bahoi nu e prost si va manipuleaza exact cum vrea, va arata exact ceea ce vreti sa vedeti. Si americanii au “Bahoii” lor, dar nici unul nu ii injura si nu face misto, ba din contra, ii sustin. Si acelasi lucru ar trebui sa se intample si cu Bahoi. Care e problema daca el isi face filmulete ? E amuzant ? Te face sa razi ? Da, este, toti radeti pe seama lui, si daca va mai fi mult injura, se va opri si nu veti mai avea de cine sau de ce sa radeti, asa ca trebuie sustinut cum se intampla si cu cei de afara. Dar la mentalitatea noastra de romani nici nu ma asteptam la alteceva…
    Este destul de simplu, nu iti place, nu te uiti ! Iar daca iti place si te face sa razi, nu trebuie sa-i lasi commenturi jignitoare 😉

  2. bravo scurt metraj ai dreptate asa ar trebui dar uni sunt prosti nu se vad pe ei frate ce traba ai cu el baiatu e finut si cred ac nu lai auzit cantand sa vezi ce bun e asa ca nu mai injurati ca prosti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s