Autostrada porcilor


Tot aud moralistii formatori de opinii plangandu-se ca de ce nu se face autostrada pe valea Oltului, pentru camioane care sa strabata Romania pentru legatura cu Europa, si ca de ce se va face autostrada Bucuresti -Alexandria, ca, vezi Doamne, nu e niciun interes in zona si ca pe soseaua deja existenta circula foarte putine autoturisme.
autostrada-romania-bucuresti-alexandria

Lasand la o parte faptul ca nu sunt deloc putine autoturisme care strabat acest tronson, ci chiar mai multe decat in alte zone, ceea ce nu au acesti indivizi este viziunea de ansamblu.Unde mai bagi ca se fac materiale in presa total in afara subiectului, invocandu-se, intr-o aberatie, comuna Buzescu!?

Pai, in primul rand, ei au aflat de abia acum de acest proiect, care exista, la secret , de 5 ani si jumatate, si, public, de vreun an si ceva.

Si ce nu mai stiu ei este ca nu mai conteaza Europa! O Europă care s-a autodistrus prin mentalul colectivo-individualist de a avea cat mai multe drepturi, dar de a produce cat mai putin a devenit de vreo cateva zeci de ani perdanta in fata Chinei! (ca si o paranteza, si USA a devenit perdanta in fata aceleiasi Chine)

Nu iau partea nimanui, doar constat.

Si mai spun ca autostrada Alexandria-Bucuresti (si nu Bucuresti-Alexandria) va fi autostrada porcilor.

Pentru ca toata zona de sud a Romaniei va deveni o mare porcarie. La propriu. Muntenia si Oltenia vor fi leaganul porcilor si ovinelor pentru China. La inceput zeci mii de exporturi anual, apoi sute si sute de mii. Peste un milion de porci numai in primul an.

Vor fi porcarii cat vei vedea cu ochii, din 10 in 10 km, ferme imense.

Vizita oficialilor de rang inalt din China, in frunte cu premierul chinei, si reuniunea cu alti cu 16 premieri europeni la Bucuresti, de la finele acestui an (detalii aici🙂 nu e deloc intamplatoare.

Se vor rade satele in ROmania si tara se va axa pe supermetropolizarea regionala. Pentru a face loc fermelor si plantatiilor de porumb pt cresterea porcilor. Mai mult, din cate am inteles chinezii chiar ar avea pretentia ca cerealele sa nu fie tratate asa mult cum sunt acum, pentru a avea o carne cat mai sanatoasa.

Alexandria va deveni undeva la 200.000 de locuitori, dupa un model care va cuprinde intreaga Europa, cum spuneam, perdanta in aceasta lupta. Oarecum natural! Puterea nu o ia cine o invoca, ci cine si-o aroga.

Pe de alta parte, nu numai China va beneficia de aceste animale pentru carnea lor, ci si state din orientul mijlociu. Deja exista arabi care au concesionat/cumparat terenuri in Romania pt agricultura si fermierit.

Va exista chiar o bursa a vitelor si porcilor nostri, cel mai probabil chiar la Istambul.

Unde cine da mai mult va adjudeca exporturile colosale de animale in viu crescute in sudul Romaniei.

Asa ca, dragii mei contestatarii ai multor masuri, in cativa ani veti realiza ce sunteti/suntem cu adevarat. Nimeni!

Ce porcarie!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s