trepadusii nostri


Scriitorii nostri valorosi:

Asemenea lui Eminescu, care scria editoariale la “Timpul”, Mircea Cartarescu scrie la “cel mai tare ziar din Romania”, Evenimentul Zilei.Diferenta dintre cei doi este ca Eminescu chiar credea in ce scria, era sincer, chiar daca era “oblic pe adevar”.

Initial am crezut despre acest Mircea Cartarescu ca este ori un labagiu notoriu,ori ca a scris “de ce iubim femeile” pentru niste reviste glossy pentru pitipoance proaste sau idioti. Si da, e literatura comerciala in “De ce iubim femeile”. Scrisa ca sa traiasca si omul ala din ceva. Ca prostii de romani nu au exercitiul asta de a citi pe scara larga. Iar cu cateva mii de carti vandute o data la cativa ani nu poti trai. trebuie sa mai faci si chestii pentru bani.

Numai ca el nu numai ca , vezi Doamne, ar scrie tampenii numai din scopuri strict financiare, ci debiteaza in editorialele sale din oficina prezidentiala pe filiera Udrea numai ineptii.(ziar in care numai porcarii sunt scrise, in genere)
Ok, ca il lauda pe Basescu e de inteles, oricum si Basescu il lauda pe el si sa zicem ca poate Cartarescu nu e un lingau ci chiar asta este opinia lui sincera, care trebuie respectata.
Bun,
“Din pacate, la noi nu sunt promovate adevaratele valori, ci trepadusii gen cartarescu, patapievici si alte mucegaiuri fara valoare asemenea lor” am crezut ca este un comentariu rautacios la adresa scriitorului, insa dupa ce am citit articolul asta, in care artistul Cartarescu demonstreaza ca nu numai ca este un labagiu notoriu, dar si un dobitoc notoriu, m-am lamurit cum sta treaba.

Omul asta chiar este un lingau prostanac.Afirma in material ca Teo Trandafir a votat pt motiunea de cenzura pt a-i creste popularitatea.Nu , a votat dintr-un principiu in care a crezut, ceea ce tu nu ai sa intelegi niciodata, Mircea Cartarescu.Cum te simti sa scrii articole la comanda? Cred ca bine, avand in vedere ca tu insuti ciar crezi in ineptiile pe care le debitezi.Hai ca te las, ca stiu ca esti ocupat sa iubesti femeile.

ps: sa mai schimbi mana, ca faci bataturi in ea. Te pup Mirciulica.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s