21 thoughts on “top 5 cei mai frumosi ochi din romania

 1. Ar mai fi o variantă: Cei mai frumoşi ochi sunt cei care nu se uită… după alţii!

 2. păi, limba română are multe înţelsuri,ceea ce poate fi şi un atuu, nu doar un handicap.

 3. Ca o opinie personala, apreciez foarte mult decenta Monicai Dascalu de a nu fi aparut vreodata in ipostaze “deocheate”, asa cum au facut alte persoane din acest top.Chiar daca poza cu Barladeanca este una care se axeaza mai mult pe partea posterioara, eu nu le compar ochii celor din top din prisma acestui aspect.
  Acesta nu este, totusi, un sondaj cu cele mai senzuale buze sau cu cei mai volubili sâni NEsiliconizaţi!

 4. Cei mai frumosi ochi din Romania, dintre vedete,a dintre oamenii de rand nu poate sa fie cineva castigator,nu sunt vedete!

 5. Daca intrebi care ochi sunt mai frumosi,de ce arati buci goale?Ce are de-a face aici curu’ cu ochii?Fa un concurs pentru partea de jos si nu amesteca…organele.Evident ca cei ma frumosi ochi sunt ai lui Monica Dascalu.Ar fi putut intra in top si Andreea Raicu si mai sunt destule…

 6. Se pare ca anonimatul ii stimuleaza pe cei mai amarati dintre noi sa scrie replici taioase.Eu le recomand sa isi reconsidere pozitia catre ceva mai apropiat de statutul lor din lumea reala.

 7. In momentu in care o sa vad o vedeta fara lentile de contact sau cum a lasat-o AL de sus pe pamant o sa te anunt, pana atunci nu-mi permit sa dau vreun vot atata timp cat pozele respective sunt tunate la MACSIM in photoshop, heil Hitler 🙂

 8. Dintre toate femeile din Bucuresti, si din Romania, tocmai pe curva asta iti gasisi sa o pui in top?(stii bine la cine ma refer).
  Chiar nu ai gasit pe altcineva? macar daca ar arata a fata si nu a transgender.

 9. @ Vldmir iti inteleg frustrarile si ma abtin de la a comenta afirmatiile tale. Stiu si de ce a zis ce ai zis. Faptul ca s-a sautat cu inca 2 indivizi in aceeasi zi in care se “combinase” cu tine nu face decat sa spuna ceva despre tine, nu despre persoana in cauza.

 10. ok, am sa imi fac eu un blog unde am sa postez niste dovezi fotografice realizate chiar de catre “cea in cauza”, alaturi de “Mira”, o alta “fata cu ochi frumosi”.Poze realizate in apartamentul in care cea din urma statea in chirie.si ai sa vezi si tu si Vndla ca laura andreseam e mica copila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s