traian basescu a violat o femeie si a batut un copil-hai nu zau…ba voi chiar ne credeti prosti pe toti, nu?


Apar niste dezvaluiri senzationale prin presa, cum ca in urma cu 100 5 ani, Traian Basescu a lovit un copil, lasand-ul traumatizat pe viata.Mai nou, acum aflam ca in urma cu zece mii de ani multi ani, mai exact in data de 1 ianuarie 1973 a violat o femeie.Cu japca chiar. Impotriva vointei ei a violat-o.Nu mi vine sa crez!!!Adica acum 37 de ani.Pfuaii de mineee.Adica omul a fost ministru, primar, presedinte, si nimeni nu a zis nimic, iar acum fix cu o saptamana inainte de turul 2 in care el candideaza apar toate astea….nu?

SOCANT!!!!!

Eu am o dezvaluire si mai socanta, si cred ca ar trebui sa stie toata lumea:

Declaratie

Subsemnatul Gheorghe Ion    nascut la data de 13 septembrie 1951 in Constanta, fiul lui Vasile si a Petrutei, domiciliat in Dabuleni, str. Dezbinarii nr. 69, declar urmatoarele fapte:

In data de 12 septembrie 1900-toamna(o mie noua sute toamna), pe cand eram coleg la grupa mijlocie cu Traian Basescu, la gradinita nr 6 din Constanta, numitul Traian Basescu mi-a furat o jucarie din lemn si apoi m-a lovit peste fata cu un ursulet de plus al unei colege, fapt care m-a lasat traumatizat pe viata.

Semnez, declar si sustin, asa sa ma ajute Dumnezeu.

ASADAR, NU L VOTATI PE BASESCU, UITATI CE I-A FACUT BIETULUI COLEG LA GRADINITA, ASTA E OM?NU E POSIBIL ASA CEVA.

Serios acum, toate mizeriile asta ma fac al dracului si il votez pe Basescu numai pentru porcariile astea care se fac acum, pe ultima suta de metri din campania electorala.Este o bataie de joc nu la adresa lui, (poate lucrurile or fi adevarate ori or avea un sambure de adevar), ci este o bataie de joc la adresa noastra , a intregului popor roman, nu numai la adresa celor cu drept de vot.Chiar ne cred IDIOTI!!! Manipulabili pana la ultima suflare.

Imi e sila de voi, scarbe ordinare.


14 thoughts on “traian basescu a violat o femeie si a batut un copil-hai nu zau…ba voi chiar ne credeti prosti pe toti, nu?

 1. Și dacă o sa fie nenea Geoană președinte, o să furați țara cu totul? :O Cu cât vă chinuiți să demonstrați că meritați votul meu [asta așa să nu se oftice lumea că vorbesc in numele tuturor]cu atât mai mult nu o să-l primiți! Îmi pare rău dar metode josnice ales pentru campania electorală mă strică la stomac! 😐

 2. Sunt curios cati oameni care pana acum ar fi votat cu Basescu, nu vor mai vota cu el, ci cu celalalt candidat, ca urmare a acestor mizerii aparute in presa.Multi poate nu vor mai vota deloc, sau ii vor vota pe amin2, ca sa isi faca datoria de cetateni.
  Dar totusi, pe cati ii va influenta aceasta campanie murdara?

  TRAIASCA BARONII SI MOGULII!! :))

 3. Beheader69, dacă vei candida pentru președinția României, o să te votez necondiționat, chiar și fără campania electorală de rigoare! 😀

 4. Ati inebunit dracu de tot, daca ar fi fost sa violeze pe cineva cu siguranta ca ar fi curva de Geoana:)))))

 5. STIRE DE ULTIMA ORA!!!!!
  DEZVALUIRE SOCANTA!!!!

  Basescu a facut sex cu Sotia lui.De cel putin doua ori.

  nu pot specifica sursele , acestea au decis sa ramana anonime.

 6. Oameni buni, chiar ne credeti pe noi, romanii, prosti? Cum de apar astfel de stiri tocmai acum? Cum se poate numai la Traian Basescu? Nu va dati seama ca nu au nici un efect asupra noastra? Toti intelegem ca sunt doar motive de defaimare a presedintelui si de lovire puternica in imaginea sa ca om si politician. Dar nu va merge! O sa pierdeti doar pe mana voastra!

 7. si ce daca le-a facut…..BASE E SUPER EROU poate face orice….in afara sa fie presedinte…HAI UDREA,HAI RIDTI,HAI SUPER EROULE….noroc ca noi(eu si familia)daca mai iesi presedinte….putem pleca!BAFTA BASESCIENILOR….va violeaza ficele,va bate copii….nu conteaza….e base….BRAVO

 8. vai de noi…Basescu a lovit copilul de radea cu gura pana la urechii, a violat si s-au facut dezvaluiri dupa 35 de ani……..chiar ca-i un “nenorocit”!Sunteti PENIBILI daca voi credeti ca toata lumea-i proasta mai putin voi!Comunistilor care ati nenorocit tara aceasta care ati calcat in picioare nevoile oamenilor care ne-ati determinat pe noi tinerii sa n-avem o perspectiva a viitorului ,sa vedem cum poti reusii doar daca ai e cineva “bine pus” nu-i nevoie sa te duca ,capul daca te duce “buzunarul”.Voi dati intr-un om care incearca sa ne duca spre normalitate!Ne-a aratat intr-o perioada de un an ca se poate sa iei si-un examen daca esti bun si n-ai pile ,ne-a demonstrat ca se poate sa se si construiasca cate ceva-n tara asta,nu doar sa se distruga chiar daca n-a construit toata autostrada arata ca-s dispusi saconstruiasca ceva nu doar sa distruga,poate vom avea si noi sansa sa avem si noi o “sansa la viata” ca-n acesti 20 de ani n-am avut-o!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s