propunere de afaceri


Emailul care aduce moartea

Cum spuneam si aici , lumea, adica spammeri, scammeri si pfisherii, s-au apucat sa foloseasca traducatoare pt a le facilita excrocarea prostilor de pe intreg mapamondul…iata mailul despre care va vorbeam..textele variaza, greselile de traducere ale softului automat insa, nu.
Chiar am sa catalogez acest post drept Business & Financiar:))
Se pare insa ca acest tip de scam este unul foarte periculos, care, pe langa pierderea unor mari sume de bani…poate avea consecinte severe, cum ar fi moartea:

Murder

  • 29-year old George Makronalli, a Greek man, was murdered in South Africa in December 2004 after responding to a 419 scam.[31]
  • Kjetil Moe, a Norwegian businessman, was reported missing and ultimately killed after a trade with Nigerian scammers in Johannesburg, South Africa (September 1999).[59]
  • One American was murdered in Nigeria in June 1995 after being lured by a 419 scam.[60] From 1994 to April 1997, 419 scammers murdered 15 people in total.[30]
  • VEDETI ACILEA sursa
Thursday, August 27, 2009 9:19 PM
From:
“Chan Mr Patrick” <mrpactkchan@yahoo.com.hk>

Details
Stimate prieten si partener,

Vă mulţumim pentru a considera propunerea mea. Te-am contactat cu privire la un client decedat Aziz Musa Numan (Un comerciant irakian a ţiţeiului), precum şi o investiţie se află sub o conducere noastre de banci.

În iunie 2001, Aziz Musa Numan a venit la banca noastra de a se angaja în discuţii de afaceri cu divizia noastră de private banking şi de a investit 18.3 milioane dolari SUA. Ca ofiţer responsabil de tranzacţii lui, l-am încurajat să ia în considerare diferitele fonduri de creştere cu rating prim. Ruta favorizată în sfatul meu de clienţi este de a începe prin evaluarea datelor privind stocurile de 600 tradiţionale şi manageri de obligaţiuni şi 300 de manageri de investiţii alternative. Bazat pe sfatul meu, am fost capabili să se rotească depozitului initial, cu profit şi dobânda la 22.5 milioane dolari SUA.

Cu un preaviz de mai multe scadenţă a fost trimis la el, chiar şi în timpul războiului de război (SUA şi Irak), cinci ani în urmă (2003). Din nou, după război o altă notificare a fost trimisă şi încă nici un răspuns a venit de la el. După seria de investigaţie, am primit informaţii că Aziz Musa Numan şi familia sa au fost ucişi în timpul războiului într-o explozie bombă care a lovit ţara sa de origine, la Mukaradeeb.

Din cauza naturii sensibile de private banking, cei mai mulţi clienţi doresc să părăsească nici urme şi, rareori, a face ei numesc o rudă. Clienti Private banking nu numire în afară de o rudă, de asemenea, de obicei, în majoritatea cazurilor, testamente, în concediu de îngrijire noastre, în acest caz; clientul nostru acum decedat a murit in-testate.

Este destul de clar acum că clientul nostru dragă a murit cu nici un membru de familie, cunoscut sau identificabilă. Potrivit practicii, sectorul de private banking va până la sfârşitul acestui an difuzat o cerere de declaraţie de cerere pentru a Hang Seng Bank Ltd, în caz contrar să primească cererile viabile, care vor reveni, cel mai probabil de depozit pentru administraţie al Hang Seng Bank Ltd. Acest lucru va rezultat de bani care intră în Hang Seng sistemul contabil şi de portofoliu vor fi din mâinile mele şi la ieşirea din divizia de private banking. Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este că, în conformitate cu legile din ţara mea, la expirarea unui termen de şase (6) ani, fondurile vor reveni la dreptul de proprietate asupra Hong Kong-ului Guvernului, dacă nimeni nu se aplică de a solicita fonduri.

Ceea ce am dori să se refere la vei avea iz off lipsite de etică practică, dar vreau să înţelegeţi ceva. Acesta este doar un paria al lumii bancare care găseşte politicii interne ale lumii bancare aberrational. Lume de private banking in special este plina de recompense mari pentru cei care stau pe scaune, precum şi a supraveghea anumite portofolii.

Ceea ce vreau să spun, în esenţă, este că nu este de US $ 22,500,000.00 depozit doar minciuna nerevendicată. Şi toate investigaţie de către banca pentru a localiza un o rudă a ajuns la final fără succes.

Acum, eu sunt pregătit să furnizeze detaliile necesare pentru a tine, ca cel mai apropiat raport supravieţuitor. Sunt propune, de asemenea faptul că, după executarea cu succes a tranzactiei de afaceri, fondurile fi disbursate în raportul 30/70. 30% din fonduri vor merge la tine pentru a te oferi ca o rudă şi furnizarea unui cont de străin de transfer în condiţii de siguranţă a fondurilor şi de 70% va fi pentru mine. Te rog lasă-mă să ştiu în corespondenţa vă următoarea dacă raportul de mai sus de partajare este în regulă cu tine.

Odată ce mai mult, mă întreb că, dacă aţi găsit nici un interes în cadrul acestui proiect care ar trebui să renunţaţi la acest mail si uita-am contactat, te rugăm să nu vă fie răzbunătoare şi distructive; nu distruge cariera mea.. Astfel de oportunităţi de vin doar o dată pe cale cele într-o viaţă. Eu sunt un om de familie şi aceasta este o oportunitate de a le oferi noi oportunităţi. Eu am evaluat riscurile şi singurul risc am aici este de la tine refuzau să lucreze cu mine şi alertarea banca mea. Dacă-mi dai semnale pozitive, eu voi da modus operandi relevante pentru a iniţia acest proces, spre o concluzie. Nu trăda încrederea mea. Am aştepte răspunsul dumneavoastră.

Cu stimă,
Domnul Patrick K. W. Chan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s