Fucking penibil


Cred ca nimeni nu se mai uita nowadays la Tv.Mai nimeni.Toata lumea are pc acum si o arde pe mess si pe hi5.

Dar uite ca am zis sa ma uit si eu 40 de minute,si din alea 40 vreo 25 le-am pierdut pe Pro-tv.

Era un cacat de film cu Alec Baldwin si cu o pizda, el batran , ea tanara si rebela, bla blaaa, same old shit.

Cu toate ca juca Baldwin in film,parea ceva de categoria b dupa imagini si, mai ales, dupa actiune:bataie si futai cat cuprinde.La promo, un serial romanesc cu Cove, actoru’ ala de se maimutaia pe platou pe la surprizde surprize.Se facea ca era politai, era si Ioan Giury Pascu prin peisaj, tipu e bun, dar tre sa castige si el o paine prin seriale d-astea de 2 lei.Promo-ul cred ca mai mult de 1 minut nu a durat,dar numai fucking fucker si fucking shit si mother fucker am auzit.Serial romanesc cu iz de cacat american..Ce sa-ti zmui.

Apoi promo la un “super-film” cu nemuritorul Steven Segalllllllll.Iarasi aud fucking fucker si fucking shit si mother fucker, dar si “somebody fucked us”.

Bine,eu nu zic acum ca televiziunile nu au bani si din acest motiv achizitioneaza numai filme americane de la clasa B in jos, ca Pro tv are bani.El ne demonstreaza ca si poate produce filme la fel de infecte.

Bine dreq ca tinerii si copii din ziua de azi nu prea o mai ard pe la tv.Valorile care li se incultureaza azi in media sunt sublime,insa lipsesc cu DESAVARSIRE.Pacat e ca ei oricum au preluat ce era de “fucking shit” de la Tv si media si acu preiau ce e mai scarbos multumita Pc-ului si Internetului.Ce e prea dur si grafic sa fie difuzat la Tv vad la computer.De parca la Tv nu ar fi numai futai,crime si violuri cat cuprinde :)).

Asa ca io zick….Fuck Tv,ma duc sa dau iar sign in pe mess.


One thought on “Fucking penibil

  1. tv suuuucks biiig time! cu exceptia discovery, travel&living, animal planet, discovery science,discovery history si inca altele din gama asta…aa..si cartoon network…:D, eu nu ma uit. muzica mi-o iau de pe net si o ascult cat vreau la pc, filmele mi le aleg dupa gustul meu… si in plus, pe pc poti alege daca vrei sa dai play, si cand sa pui stop. 😛
    daca te uiti la tv, mai ales la stiri…o iei razna. ti se pare ca lumea asta e un iad: crime, violuri, monstri, sinucideri, accidente, catastrofe, scandaluri, intrigi, sex exagerat de bolnav, idioti si saracie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s