3 barbati si 40 de lovituri de cutit


Jana avea 3 iubiti deodata.

Bine, 3 cu care se vedea constant, ca ea se mai vedea si cu altii, printre vandut mancare de catei, care trag mereu la cateaua care ridica coada, unul ajungand si in coma dupa ce a fost batut de altul pentru acelasi loc de sub coada, desi mare branza nu era nici de coada, nici de botic.Pentru ca unde nu-i cap, e vai de picioare.

Jana nu intelegea , la varsta ei, ca alegerile ei pot genera tragedii, si nici nu-i pasa, cat timp cateii se sfasiau intre ei , pentru sub-coada ei. Ba chiar se simtea mandra si ii crestea egoul cu cat se bateau mai multi pentru ea.

Fiecaruia ii jura dragostea unica si exclusiva, desi scorbura ei era adesea vizitata si de 2 pe noapte.

Dar lucrurile aveau sa se schimbe cand si-a ales sa isi bata joc de cineva care o iubea cu adevarat sincer, si curat.

Jan crescuse singur si ducea lipsa unei afectiuni materne reale, pe care Jana o simula destul de bine cu imbratisarile si cuvintele ei pe care jan nu stia ca le trage la indigo.

Cat timp ea ii jura ca numai pentru el le spune, Jan le credea, el necunoscand nici minciuna, nici ura.

El crescuse singur cu fratii sai, pe care ii intretinea si iubea sincer, iar acum ea il iubea pe el sincer, exact ceea ce avea nevoie dintotdeauna.

Viata lui devenisa completa si capatase un nou sens de cand Jana a aparut in ea, cu juramintele de dragoste pura.

Insa in sat aparusera vorbe, ca Jana mai umba si in satul vecin, cat timp Jan era plecat in Bucuresti sa castige bani sa isi intretina fratii.

Jan a intrebat-o direct, iar Jana a spus ca sunt barfe rautacioase, ca e vorba de niste baieti care doar o cautau, dar ea nu avea nimic cu ei, avusese in trecut cu unul, iar cu celalalt nimic, ca ar fi fost terorizata de ei.Fiecaruia il vorbea de rau pe ceilalti, indrugand povestea cu “terorizata”

In realitate, Jana ii lucra pe la spate pe toti trei, atat pentru bani, cat si pentru egoul ei personal.Avea chiar o satisfactie cand doi se incaierau, pentru ca ii conferea ei o importanta pe care nu o simtise niciodata.

Iar ei se incaierau din perspectiva de mascul, tot din ego.

Singurul care nu s-a incaierat cu nimeni a fost Jan, care a aflat brusc cum stau treburile. A sperat ca totul sa fie o iluzie, un vis urat. A sperat ca tot ce auzise pana atunci sa fie o minciuna.

A venit mai devreme cu o zi decat o facea de obicei, si chemat-o pe Jana la intalnire, iar Jana, desi era la altul, ca sa pastreze aparentele, a venit.

Au mers amandoi pe campul unde se iubisera zeci de nopti, sub clar de luna.

I-a aratat toate pozele si filmarile, iar Jana continua sa minta, pusa fata in fata cu dovezi incontestabile. ba chiar a indraznit sa ii spuna lui Jan, singurul care o iubea sincer, ca e un orfan nebun.

Singura iubire pusa se transforma in ura pura, iar Jan simtea asta in launtrul lui, fara sa gandeasca prea mult.

Primul lui gand a fost sa scoata levierul care il avea in portbagaj si sa ii sparga capul Janei, apoi sa se sinucida, intrand cu masina in primul copac pe care il vede.

Insa pedeapsa ar fi fost prea mica pentru Jana, iar el ar fi fost peste masura de ostracizat, fara ca nimeni sa ii inteleaga , de fapt, suferinta.

Dar a gasit in schimb un cutit ratacit in trusa de scule, cu care i-a aplicat Janei cate o lovitura pentru fiecare minciuna scoasa pe gura in seara ceea, sub acelasi clar de luna sub care facusera dragoste.

Acum facea ura cu ea. Dupa ce a lovit-o, fara sa o omoare, fara sa ii atinga vreun organ vital, i-a pus o ultima intrebare.

Ma iubesti doar pe mine?

Jana a raspus cu DA, iar Jan a stiut de indata ca este o minciuna ca sa scape de bratul lung al justitiei divine

Te mai intreb o data, daca imi raspunzi sincer, indiferent care e raspunsul, de mine scapi definitiv si pleci linistita acasa. Ma iubesti doar pe mine?

-Da, te iubesc doar pe tine, nu te-am inselat nicodata, raspunse Jana

Iar Jan, dezamagit de minciuna eviscerala a fetei, a eviscerat-o pe loc. I-a taiat mai intai sternul si burta, i-a scos organele, apoi a taiat bucati mari de carne din ea.

Oasele, si restul de organe le-a pus intr-un butoi de metal, in care a turnat acid de baterii auto, pentru a topi toata carcasa minciunii, iar pe restul carnii ramase a gatit-o cu ceapa si legume, intr-o veritabila tocanita de Jana.

A doua zi, i-a sunat pe ceilalti doi pretendenti, care stiau de el, si le-a propus sa cada la pace, intrucat el urma sa le-o dea pe Jana, fara pretentii. A propus chiar o masa festiva, la care sa vina si parintii Janei, oameni simpli.

Acestia din urma au refuzat, insa baietii au venit la masa campeneasca, unde au servit toti tocanita de Jana.

Jan a comandat mancare de la cel mai mare restaurant de catering din Alexandria, si a inlocuit mancrea din casolete cu tocanita de Jana, pe care a trimis-o in semn de impacare parintilor ei, care o cautau disperati.

Cu totii s-au infrunptat din tocanita cu un gust extrem de delicios, cazand la pace.

Jan a citit pe internet cat timp dureaza digestia carnii in coprul uman, pentru a se asigura ca nu se pune in pericol, apoi, a doua zi dupa ce ceilalti doi iubiti ai Janei,si parintii ei, au servit tocanita, i-a sunat , pe fiecare, apoi i-a intrebat :

-V-a placut Jana?

Nedumeriti, niciuul nu stia ce sa raspunda, insa Jan a avut grija sa le explice fiecaruia ca si-a mancat iubita, respectiv fata.

Au mancat astfel un pacat, iar ura a deveni, din nou, iubire!

Haloween fericit!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s