Valentine’s gay!


Daca nu imi atragea una lume atentia, pe final de zi, nici nu as fi stiut ce zi este astazi, chiar daca ieri mi-a bazait in cap la Europa FM unul care zicea ce maraton de nu-stiu ce-cantece de love o sa ruleze astazi, pana am gasit din nou o receptie buna pentru Vibe Fm.

14 februarie, o zi ca oricare alta pentru oamenii normali, o zi speciala pentru distrusele care nu au iubit.

 

Care nu numai ca posteaza pe retelele de socializare de circa o saptamana, cel putin o data pe zi, cat de putin le pasa ca e “ziua indragostitilor”, dar mai spun si ca e extraordinar ca sunt singure. Eventual cu pisicile. Uita sa precizeze din cate relatii esuate provin si cate neajunsuri sentimentale au.

Totusi, absolut toate simt nevoia sa iasa in haita la carciumi, asa, pe distantare sociala, dar doar fata de barbatii care oricum nu se pot lipi de dumnealor, si sa posteze cat de bine se simt dumnealor singure, cat de putina au nevoie de barbati, si cat de bine le este impreuna.

Cand se imbata, insa, schimba calimera, si isi dau arama pe fata “Trebuia sa fiu acasa, cu sotul, si copiii, nu cu voi, aici, ratalelor!”

Ce uita sa spuna e ca nu au sot, nici copii, doar cateva pisici care le suporta doar pentru ca le dau sa manance, si mai uita de expresia romaneasca “cine zice ala e”, care, in implicatii psihosociale denota proiectarea propriilor neajunsuri asupra altora.

Un om eminamente fericit nu simte nevoia sa defileze cu aceasta stare pe nicio retea sociala, ba din contra, cele mai pure si intense fericiri se traiesc. Nu se exprima.

Ratarile, insa, sunt cele mai vocale, asemenea cu frustrarile.

Iar cand ipocrizia este la cote maxime, cu atat mai vizibila trebuie sa fie.

 

Iar pe mine ma intristeaza doar gandul ca sunt mii, milioane de copii nascuti nu din dragoste, nici macar din atasament, ci din nevoia instinctuala a unor femei incapabile sa pastreze un barbat mai mult de o luna langa ele, de a se reproduce.

Traim intr-o lume perpetuu nebuna.

 

Happy Valentine’s day, bitches!

Gasiti voi unul sa va cotaie, si veti inlocui curand pudelul sau motanul cu un borac pe care sa il cresteti singure si sa va intitulati pe facebook “proud single mother”, caci, nu-i asa, barbatii sunt de kkt, doar voi sunteti perfecte.

 

Perfect ratate!


One thought on “Valentine’s gay!

  1. Adevărat. Vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri. Nici programarea socială nu e de altă factură. Propaganda imperialistă izvodită din Hollywood zugrăvește maternitatea ca pe o nenorocire, iar copiii ca pe un blestem. Majoritatea marilor noștri conducători nu au copii. Sunt sterpi, dar egoiști și vanitoși. Par fericiți pentru că ”au de toate”. Sunt invidiabili. Uite Iohanus cât schiază, dacă nu are copii. Fericiți cei săraci cu duhul. Social media să trăiască!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s