De ce sunt oamenii care devasteaza magazinele destepti si restul care dezavueaza astfel de comportamente niste prosti ignoranti


Nu intru in prea multe detalii de natura tehnica pe marginea coronavirusului din China COVID-19, spun doar ca pe sezonul asta avem

Decese gripa Romania: 45

Decese coronavirus: 0

Toalete in curte: 27,7% din populatia României.

Romani care nu au folosit NICIODATA pasta si periuta de dinti: 4 MILIOANE.

Romani cu facebook: 5 milioane.

Dintre acestia, experti in infectii virale: 99%.

Bine, nu numai in infectii virale, ci si in politica, fie ea interna sau internationala, sofat, relatii, fotbal, alimentatie sanatoasa si mutle altele. In principal, in orice.

Dar sa revenim la cei care in ultimele 24 de ore, din 25 februarie 2020, au devastat efectiv magazinele de tip hipermarket din Romania, golind doar raioanele cu conserve, faina, ulei si apa.

Sunt fix aceleasi tipologii de oameni care scuipau soldatii morti la revolutia din 1989 doar pentru ca auzisera ei pe facebook, sau , ma rog, la radio, la tv si la vreun vecin care auzise de la alt vecin care era vecin cu un militian sau securist ca erau “teroristi” care trageau in populatie, care otravisera fantanile si care atacasera “televiziunea libera” OTV, sau, ma rog, TVR.

Sunt absolut convins ca daca ar fi din nou un caz Trosca (vezi asasinatul USLAsilor din Drumul Taberei din fata sediului MaPN din 23 dec 1989), unii dintre acesti oameni care astazi se bat pe conserve in magazine pentru ca au auzit ei ca o viroza respiratorie urmeaza sa creeze o pandemie internationala ar proceda exact la fel ca si atunci: ar scuipa pe cadavrele “teroristilor”, ar stinge tigari in ochii lor, le-ar atarna matele pe garduri si le-ar da foc si i-ar decapita.

 

Foto: cozi în supermarketuri, marți seara, București. Românii fac stocuri de mâncare. (colaj Facebook Ramona Mihai/ Republica)

Stiu, suna sinistru, dar multi oameni de rand, locuitori ai cartierului Drumul Taberei din Bucuresti, au facut asta, doar pentru ca cineva a scris pe masinile lor cu vopsea alba “Teroristi”, asta in contextul unei psihoze nationale cu teroristi imaginari, care “otravesc fantanile, apa potabila, si care ataca sediul televiziunii si al MaPN”.

La fel se intampla si astazi cu persoane care, aparent, trec drept perfect normale si cu o inteligenta peste mediocru, care doar pentru ca au auzit la TV sau au citit pe internet ca “vine pandemia”.

In fapt, o infectie virala, o viroza respiratorie care a rapus mai putin de 3000 de oameni la nivel mondial, cu mult sub clasica gripa care a facut peste 75.000 de victime. Care ucide, ca si gripa, doar ca in proportie mult mai mica, oameni cu alte comobiditati si afectiuni grave.

Ei bine, desi in cazul gripei nu se agita, acum nu numai ca se calca efectiv in picioare sa cumpere conserve de fasole, dar ii considera prosti pe cei care nu fac asta.

Aici este vorba , de fapt, de omul proast, nu mai e vorba doar de cel manipulabil.

Omul prost care cand nu intelege lucruri simple pe care toti ceilalti le percep cauta o alta explicatie care sa il faca sa creada ca de fapt el este cel special si restul ignoranti.

Cum ar fi cei care cred in “chemtrails“, cum ca dara din spatele avioanelor pe care le vedem pe cer nu este simplul condens al apei ce trece prin motoarele cu reactie al aeronavei, ci este vorba de agenti chimici si biologici aruncati in aer la ordinul ocultei mondiale pentru a otravi populatia,

Circulau la un moment dat niste informatii pe multe bloguri sau site-uri obscure de stiri ilustrate si cu fotografii cu oameni purtand masca de gaze care aruncau cu un furtun “chemtrails” prin trapa deschisa a unui avion de tip cargo.

Evident, nici nu merita dezbatut subiectul cu oameni care cred in asa ceva, acestia neavand cunostinte elementare de fizica, ei cred ca oameni fara nicio protectie pot deschide trapa unui avion aflat la 11 km inaltime doar ca sa arunce cu chimicale sa otraveasca populatia.

Evident, cine nu crede in teoria lor sunt cei prosti si ignoranti.

La fel ca si cu “arma militara” 5G, menita sa ucida populatia, sau cu “armele psihotronice”. Si exemplele pot continua

 

In toate cazurile acestea, adeptii teoriilor conspiratiei se considera niste oameni super destepti care stiu lucruri pe care restul lumii nu le stie, pentru ca restul lumii e proasta si ei sunt singurii luminati care realizeaza cat de periculos este coronavirusul si cat de important este sa-ti faci provizii de conserve de fasole si sa mergi cu masca chirurgicala pe fata, sanatos fiind.

Bine, ce sa mai explic unui dobitoc ca asta ca masca chirurghicala este ca sa nu transmiti tu bacterie sau virus cuiva, si ca pe un om sanatos nu-l protejeaza

 

Dar, desigur, cei ignoranti sunt cei care nu se panicheaza si nu cumpara masti, conserve de fasole si faina, pentru ca  asa li se inoculeaza lor in media.
Pentru ca e bine sa te panichezi, asa ne spune una care habar nu are cate cazuri de oameni linsati in india au fost, doar pentru ca pe whatsapp au circulat informatii FALSE cum ca unul sau altul a rapit copii pentru organe.

Vezi cazurile din 2017-2018:

In almost all of the lynching locations, no child abductions had been recorded in the previous three months.[1] The chief targets of the lynchings have been manual labourers, outsiders and the mentally disabled, but it has included software engineers, academics, businessmen and middle-class families.

 

Bine, un fel de corespondent pentru  “ambulanta neagra” de la noi, cand niste tigani au atacat o scriitoare in Bucuresti pe motiv ca rapeste copii pentru organe, fix aceleasi pretexte ca si la indieni.:

 

Scriitoarea Doina Popescu-Brăila a fost agresată, miercuri noaptea, de către un grup de persoane în Capitală, în timp ce se afla într-o maşină tip ambulanţă cu care călătorea prin ţară pentru a realiza un circuit intitulat ”Salvaţi literatura”. Atacatorii au presupus că este vorba de aşa-zisa ambulanţă care fură copii au batut-o si au ars-o cu tigara, in timp ce faceau live pe facebook.

 

 

 

Intr-un final, majoritatea decide cine este prost, cione este destept si care e adevarul.

 

Iar majoritatea decide ca toti care nu se panicheaza din cauza coronavirusului, care “este un virus creat in laborator ca sa ucida populatia planetei printr-un razboi mondial biologic” sunt prosti, si destepti sunt doar cei care detin acest adevar intangibil.

 

Bine, in realitate chiar ar fi nevoie de asa ceva, pentru ca prea multi consuma resursele planetei degeaba.

Iar după ce trece panica asta cu coronavirusul, cei care au cumparat mancare cat sa-i tina un an poate doneaza alimentele unor familii nevoiase care au copii cu rezultate bune la invatatura, pentru ca in tara in care se moare din prostie la greu, inclusiv in spitale si pe sosele ,ne speriem de o raceala de 25 de ori mai slaba decat gripa sezoniera, doar pentru ca vine din China.

Pentru ca prostul se teme de orice peste puterea lui de intelegere, si dezavueaza orice alta opinie, exact ca taranul care te ia la bataie pentru ca ii vorbesti in neologisme.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s