Fata babei si fata sponsorului


E o fetiscana din Teleorman care, desi nu exceleaza in frumusete, are un corp frumos si este atragatoare prin modul de a se aranja, ingriji si combina stilurile vestimentare.

De altfel, am aflat de ea de la un tip care mi se vaita, aratandu-mi mesaje de la ea.

Desi el arata bine (cu mult mai bine decat ea) si dorea o relatie cu asta, ea nici nu voia sa auda , ci conditiona doar actul sexual. Mai precis, tipul o invita la cafea, dar ea ii spusese clar ca nu e interesata, ca ofera o partida de sex in schimbul unor extensii de par.

Si nu orice extensii de par, tipa ii daduse link in mod expres cu un model de extensii de circa 150 de euro.

Si fusese foarte ferma: “fa-ti datoria de barbat si apoi mi-o fac si eu pe cea de femeie!”, fara a fi deshisa la alt dialog.

In fapt, ea intelegea prin “datoria de femeie” oferitul de sex, fara implicare sentimentala, in schimbul unor bunuri sau bani.

Iar “datoria de barbat” avea o alta valenta:

Gagica efectiv din asta traia, facea sex o data cu unul contra unor extensii scumpe de par, alta data cu altcineva contra unei mese scumpe la restaurant, cu altul pentru un abonament la sala de fitness, si exemplele pot continua.

Mai mult, la un moment dat spusese ca se descurca cu mai toate mesele in oras, in carciumi dichisite, de cele mai multe ori fara sa ofere sex la schimb.

Ba chiar recunostea ca nu simte placere in timpul actului sexual.

Se deplasa de cele mai multe ori cu BMW-urile altora la cele mai diverse ore la care avea nevoie, inclusiv de la aeroport pana in Teleorman, fara sa fie nevoita sa-si “faca datoria de femeie”, oferindu-le proprietarilor autoturismelor doar speranta la aceasta.

Chiar ii desconsidera pe cei care ii ofera mult fara sa primeasca nimic la schimb, poate doar o prezenta in masina care sa nu-i mai faca sa se simta singuri, si speranta ca, poate, candva, vor avea parte de ceva mai mult, nestiind ca nu sunt singurii ei taximetristi sau finantisti de ocazie, de fapt.

Si uite asa, tipa asta, fara sa faca prostitutie la strada sau online, reusea sa traiasca decent, sarind dintr-un sponsor de unica folosinta in altul, facandu-se cat mai atragatoare pentru , probabil, unul mai mare si mai potent financiar.

foto ilustrativa fara legatura cu materialul
foto ilustrativa fara legatura cu materialul

Care eventual sa ii ofere si excursii scumpe, pe langa traiul zilnic si nevoile de ingrijire : unghii, extensii, buze, fese, sani, gene – toate false.

Ca si “femeia”.

Ca si fericirea, si insasi viata ei.

Si, precum in basmele cu Fat Frumos, care crestea intr-un an cat altii in 10, ea imbatranea intr-un an cat altele in 10, asa ca in scurt timp , pe cand cele de varsta ei de abia se “coceau”, ea se uscase si nu mai ramase din ea decat plasticul, nici ala bun de reciclat, fiind doar ambalaj gol pe care cel din urma sponsor il arunca la gunoi.

The end.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s