HALUCINANT: POLITIA GANDIRII in Teleorman: O politista local din Alexandria reclama la CNCD zeci de teleormaneni care au comentat pe Facebook impotriva PSD


Contextul

 

Traim vremuri distopice in Teleorman. Majoritatea cetatenilor sunt infricosati de ce li s-ar putea intampla lor sau membrilor familiilor in cazul in care s-ar exprima, chiar si printre prieteni , la colt de strada, impotriva guvernarii pe care partidul unic o are in Teleorman.

Daca ei nu depind direct de partidul unic, atunci au un sot, frate, fiu , sora , nepot care sa fie , intr-un fel sau altul, dependent de bratul lung al PSD-ului in Teleorman.

Fie prin loc de munca la aparatul bugetar, fie lucreaza la un afacerist local apropiat de putere. De aceea, in Teleorman, marea majoritate a populatiei aplica crezul “Capul plecat sabia nu-l taie”

Pe cale de consecinta, in Teleorman sunt foarte putini care au protestat impotriva masurilor guvernului PSD, si la fel de putini care mai au curajul sa se exprime in public cu privire la ceea ce ii nemultumeste.

Pentru ca intitutiile statului sunt in mare masura acaparate de partidul unic (spunem asta intrucat, in opinia noastra umila, PNL si USR Teleorman sunt doar sateliti ai PSD Teleorman, prin prisma masurilor pe care (nu) le iau sau a prieteniilor sefilor acestor partide cu seful PSD, la nivel local), presa locala, cu putine exceptii ,atunci cand nu ridica osanale mai marilor locului, fie tace malc, fie merge la carciumi pe banii afaceristilor imbogatit cu contracte cu primaria sau statul, la invitatia sefului PSD, fie, chiar, discretiteaza pe oricine nu intra sub sablonul de conduita impus de Victor Dragusin , primar de 10 ani al Alexandriei si presedinte al PSD Alexandria, de unde se da ora in Teleorman.

 

In Teleorman, insa, mai sunt si oameni care cred in LIBERTATE, in LIBERTATEA CUVANTULUI, LIBERTATEA DE EXPRIMARE, si LIBERTATEA DE A GANDI.

 

Sa fie libertate de exprimare…dar doar pro PSD

Ei, bine, acei oameni tocmai au primit ieri o lovitura pe care nu o asteptau: citatii la CNCD (Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii), organism cu puterea de a aplica amenzi grosolane, care ar trebui sa lucreze, pe bani publici, pentru a ajuta persoanele cu adevarat discriminate.

Prin prisma politizarii acestei institutii, si a masurilor luate, putem spune chiar ca , din pacate, CNCD face politie politica, depasind intru totul cadrul legislativ,  amendand de la jurnalisti consacrati, si site-uri de satira, pana la presedintele Romaniei, singurul punct comun fiind ca au criticat PSD, nicidecum ca ar fi discriminat vreo persoana care sa apartina unui grup vulnerabil.

Ignorand, in acelasi timp, adevarate discriminari comise de..PSDisti: Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost amendat cu o suma usturatoare pentru ca a spus ca coafura unei pesediste ii aduce cu Pavianul cu Mantie (nu exista nicio fapta de discriminare aici pentru orice minte cu mai mult de doi neuroni), iar cand pesedista Viorica Vasilica Dancila, de la inaltimea functiei de Premier al Romaniei, a spus ca Protestatarii sunt niste autisti (fapta clar de discriminare, pentru o minte , la fel, cu doi neuroni), acelasi CNCD a constatat ca nu e discriminare, e doar libertate de exprimare.

CNCD: Viorica Dăncilă nu a discriminat când a folosit termenul „autiști”

Va puteti intreba cum este posibil ca intr-o societate asa zis democratica se pot intampla asemenea abominatii?

 

Simplu, pentru ca controlul unei institutii care ar trebui sa se ocupe de copiii discriminati, femeile violentate si jignite, , oamenii saraci marginalizati a fost preluat de PSD , iar intitutia face politie politica a gandirii si a exprimarii: Zici nasoale de PSD, zeci de milioane amenda, Zici de bine de PSD si nasoale de altii, libertate de exprimare.

 

De mentionat ca vicepresedinta acestei intitutii este tatiana Sandu, sefa PSD Femei Teleorman.

Cum a preluat organizatia de femei a PSD controlul Consiliului National de Combatere a Discriminarii

 

Cine este politista locala care vrea sa inchida gura oricarui cetatean onest din Teleorman

 

Cristina Ionela Teodorescu este o individa cu o conditie modesta acum 10 ani, peste care, dupa ce s-a inrudit cu primarul Alexandriei, seful PSD Alexandria, care a cununat-o pe ea si Octavian, sotul ei, au inceput sa se reverse bani publici la greu si beneficii la care tinerii alexandrineni pot doar visa. Puteti citi pe indelete despre domniile lor aici: Jaf la Primaria Alexandria: Finii primarului au bagat labele pana la cot in pusculita municipalitatii sau aici:   

Poveste de succes în Teleorman – Ca să faci școală, casă și afacere din bani publici trebuie să devii finul primarului Victor Drăgușin

 

Pe scurt, despre “gruparea Nashul si Finii”. Ei sunt doi tineri care il slujesc dedicat pe seful PSD Alexandria, facandu-i imagine si administrandu-i conturile de facebook (in timpul programului de lucru la stat), precum si fiindu-i purtatori de vorbe, iar ei primesc:

  • Loc de munca pentru Octavian Teodorescu, în serviciul de Târguri și Oboare al municipiului (cu salariu de 1000 euro lunar)
  • Loc de munca pentru Cristina Teodorescu: in Primarie pe post de referent, apoi responsabil de relatii cu mass-media, consiliera a primarului si, ulterior, politista locala.(castig cumulat sute de milioane rol, fiind rasplatita, de-a lungul timpului, pe langa salariu, cu diverse bonificatii, de la bonus de reinsertie pana la norma de hrana)
  • Contracte cu Primaria rulaje de aproape 200.000 EURO (in timp ce Cristina este angajata responsabil media al Primariei Alexandria, aceeasi Primarie da aceste sume firmei sotului ei, pentru..reprezentare Media)
  • Locuinta ANL
  • Spatiu pt punct de lucru pt o alta afacere intr-o gradinita a municipalitatii
  • Scolarizare pentru ea, pe bani publici (masterat)
  • Incadrarea ei in comitete si comitii, cum ar fi ATOP(alte bonificatii materiale si pentru functia asta )

Detalii: Reteta succesului in Alexandria: te inrudesti cu primarul si pupi sume mari din pusculita minicipalitatii 

Victor Drăgușin minte presa pe cale oficială! Firma finului său, Octavian Teodorescu, are în prezent contracte cu primăria, iar finul a fost uns director…

 

Politia gandirii

 

Obisnuita sa fie doar laudata, si nimeni sa nu vorbeasca public despre aceste beneficii ale domniei sale si ale sotului, venite toate exclusiv ca urmare a inrudirii acestora cu primarul Victor Dragusin, intrucat pe mare parte din presa locala Cristina Teodorescu o invita la chermeze , beau si mananca impreuna, pentru aceasta a fost un soc cand publicatia Liber in Teleorman si pagina de facebook Alexandria, Teleorman, Romania au prezentat cum se infrupta din banii publici ai alexandrinenilor.

 

SI-a facut zeci de conturi false de facebook de pe care a inceput sa raporteze postarile aparute in spatiul virtual, reusind sa stearga cateva, desi acestea nu faceau decat sa informeze cetatenii cu privire la cum este cheltuit banul public. Tot in aceasta perioada, zeci de conturi false jigneau, injurau si amenintau atat jurnalista Carmen Dumitrescu care semna articolele cu pricina in ziarul Liber in Teleorman, cat si persoanele considerate responsabile de administrarea paginii de facebook Alexandria. Tot atunci, pe langa incercarile de discreditare a celor doua entitati virtuale, au aparut si amenintari cu plasarea unor bombe la sediul acestor publicatii.

Pentru ca nu a reusit sa inchida nici paginile de facebook care informau in mod liber, si nici gura cetatenilor, politista locala pe care nu a vazut-o nimeni, niciodata pe teren, a trecut la pasul urmator: zeci de plangeri la CNCD impotriva fiecarui cetatean, fara exceptie, care a comentat pe paginile de facebook la articolele de presa care o vizau, indiferent ca acel comentariu continea sau nu aluzii cu privire la politista locala Cristina Teodorescu, actionarea si instanta a jurnalistei Carmen dumitrescu si solicitarea sumei de 300. MILIOANE ROL si plangere impotriva comunitatii facebook care, printre mii de articole in 8 ani, a avut vreo 10 cu privire la cheltuirea aberanta a banului public in Alexandria, inclusiv prin beneficiile acordate sotilor Teodorescu.

 

Ce scrie individa in plangerile la CNCD este absolut NOAPTEA MINTII:

 

Solicita ca continutul plangerilor sa fie pastrat STRICT SECRET, dar in acelasi timp solicita zeci de articole, publicate desc, cu privire la domnia sa, pe aceeasi pagina, doar ca articolele sa fie laudative.

Spune ca o pagina de facebook are niste mijloace automate de a trimite mesaje private la zeci de mii de oameni in acelasi timp, si ca asa s-a procedat in cazul sau.

Se simte vizata intr-o fotografie schita creion publicata in online, desi acea fotografie nu are nicio legatura cu dumneaei, si cauta in mod obsesiv elemente prin care sa se regaseasca sub forma unei scroafe, personaj de benzi desenate (desenul cu scroafa are ochelari, vai, dar si eu port ochelari, inseamna ca eu sunt scroafa)

 

Desi , conform oricarei norme medicale, persoana respectiva este supraponderala (ceea ce nu este o rusine, ci un adevar obiectiv), individa sustine ca pare grasa din cauza, atentie “alterarii pe latime a imaginilor publicate cu ea, prin tehnici speciale de prelucrare”

Cere pedepsirea a ZECI DE UTILIZATORI FACEBOOK, care AU PARTICIPAT LA DISCUTII, indiferent ce au postat.

Spune ca este posibil ca pagina de facebook , pe langa materialele publice, sa trimita in mod privat la zeci de mii de cetateni informatii despre domnia sa. Ninooo, ninoooo.

 

Spune, ca, atentie, ESTE IMPOSIBIL CA PE PARCURSUL VIETII SALE SA ISI REVINA ca urmare a informatiilor publicate

Se considera OSTRACIZATA(scoasa din viata publica)

Solicita ASISTENTA (MEDICALA) DE SPECIALITATE, considerandu-se o VICTIMA A DISCRIMINARII.

 

Ia sa vedem cateva comentarii pe care doamna le considera discriminatorii, de natura sa o excluda definitiv din viata publica, si care i-au produs traume psihice ireparabile pe parcursul acestei vieti:

 

Un cetatean nemultumit de faptul ca ipochimena, desi cu multiple beneficii financiare, nu presteaza munca de politista local pentru care este platita, ci doar administreaza conturile primarului de facebook, pe care posteaza leustean confiscat de la batrane, in timp ce in Alexandria se vand materiale pirotehnice la negru, si trotuarele sunt acaparate de masini

 

Curat discriminare! Nu mai discriminati cetatenii care nu presteaza munca pt care sunt platiti!

 

Aruncând o privire asupra comentariilor în cauză, constatăm că nici măcar nu putem discuta acolo despre jigniri, ci despre niște aluzii ale unor oameni deranjați de felul în care se îmbogățesc unii, numai pentru că au relațiile potrivite în administrația publică.

 

Informatia ca sotii Teodorescu au rulat 200.000 de euro cu primaria si faptul ca pagina respectiva de facebook risca sa fie inchisa ca urmare a raportarilor constante a ipochimenei de pe conturile false este o adevarata discriminare, care creeaza daune ireparabile.

 

O altă persoană citată de CNCD ne-a spus că motivul chemării ei e faptul că a postat, în loc de comentariu, fotografia unei femei obeze. Fără a face nicio legătură cu Cristina Teodorescu.

O alta persoana, care nu mai locuieste de peste 20 de ani in ROmania, s-a trezit cu citatie la vechea adresa din Alexandria.

 

Pe de alta parte, ar fi persoane care s-au trezit cu citatii desi nici macar nu detin cont de facebook, este interesant cum li s-a aflat adresa si datele personale, daca nu cumva printr-un acces neautorizat la evidenta populatiei, serviciu care tine de Primarie?

 

 

 

Probabil că diagnosticul Cristinei Teodorescu nu e legat de vreo discriminare. El se numește „Sindromul Musca pe Căciulă” și, din păcate, chiar necesită ajutor de specialitate!

 

In final, ne mai adresam o ultima intrebare: Teodorescu Cristina Ionela Este politist local, sau  inspector de relatii publice si mass media?

In plangerea facuta CNCD, pe care doreste sa fie pastrata strict secreta, sa nu se afle ce a scris in ea, Cristina Ionela recunoaste, negru pe alb, ca este politist local, ca are norma de hrana si ca isi declara veniturile in declaratia de avere ca fiind premii de la jocuri de noroc, insa pe un pliant de promovare al unei facultati din Alexandria, unde este scolita din banii contribuabililor, ea se recomanda insa ca fiind inspector de relatii publice si mass media la Primaria Alexandria.

 

Va reamintim ca atat Cristina Ionela Teodorescu, inspector de relatii publice si mass media la Primaria Alexandria, cat si sotul dumneaei care are o firma care are contracte media cu Primaria Alexandria, dar si nasul lor, primarul Dragusin, fac obiectul unui dosar penal aflat pe masa procurorilor anticoruptie.

 

Intre timp, in Teleorman trebuie sa fie tacere.

 

O tacere din ce in ce mai apasatoare. Orice vorba, orice comentariu, orice gand liber risca sa fie sanctionate drastic.

 

Trist.

 

1984 si Ferma animalelor de Geroge Orwel sunt mai actuale ca nicicand. Spunem asta cu riscul ca unii sa se considere porci si sa ne actioneze, si pe noi, in instanta!


2 thoughts on “HALUCINANT: POLITIA GANDIRII in Teleorman: O politista local din Alexandria reclama la CNCD zeci de teleormaneni care au comentat pe Facebook impotriva PSD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s