Prostitutia emotionala


-What was the worst thing you ever did?
-Pretended to love someone when I didn’t. In a way, that was the worst. (House of cards S5.e01)

house of cards worst thing ever did

Pentru ca prostituatele in ziua de astazi nu mai vand exclusiv sexul, ci si iluzia de iubire, pe care multi instabili emotional o cumpara ca atare.

In DEX prostituata este definita ca fiind femeia care practică relații sexuale cu diverse persoane pentru a-și procura mijloacele de existență.

Iar astazi exista o sumedenie de femei care au ca deziderat fix acest lucru, doar ca incearca, pe cat posibil, sa inlature termenul “diverse” din definitia clasica a prostitutiei.

Un acoperis deasupra capului, o masa asigurata, si, in majoritatea cazurilor si haine si, eventual daca tipul e mai instarit, si excursii.

Daca individul mai este si suficient de atragator fizic, sexul vandut poate fi chiar placut pe alocuri. Insa iubirea va trebui in permanenta simulata, pentru ca este motivul principal pentru care un “el” accepta ca o “ea” sa nu aiba loc de munca sau venit, ci sa fie de meserie “intretinuta”, iar el sa poarte titulatura nerecunoscuta oficial de “sponsor”.

Cazurile sunt cu duiumul, insa, in modernizarea prostitutiei emotionale, sexul vine doar ca un dat in pret, si simularea sentimentelor trebuie sa primeze pentru atingerea scopului, astfel ca sunt multe femei care cauta nu numai sa puna ghearele pe unul cu situatie materiala din punct de vedere financiar, ci sa si-l si asigure.

Asa ca apar o groaza de casatorii din interes, si copii facuti din pur scop pecuniar.

Si aici mi se pare aspectul ca fiind cel mai trist, pentru ca el e singura victima fara de vina in aceste cazuri din ce in ce mai multe in societatea moderna, in care curvele nu mai vand la colt de strada, ci la colt de suflet


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s