Liviu Mihaiu- Boschetarul Deltei


Long story short, un mafiot pe nume SOV plateste 2 milioane de euro pentru ca un pitic frustrat pseudohipster, care se imbraca ca un boschetar si se comporta ca atare, sa devina guvernator in delta dunarii, acesta dintai avand interese enorme financiare in Delta, in primul rand pentru a deschide benzinarii plutitoare de la consortiul petrolier pe care il detinea prin interpusi.

“Având în vedere intenția sa, Vîntu Ovidiu Sorin l-a întrebat pe Mihaiu Liviu dacă este de acord să fie numit guvernator al Deltei. Acesta a acceptat și, în consecință, Vîntu Ovidiu Sorin i-a spus că se va ocupa, va aranja acest lucru.”

“La data de 31.07.2008, a avut loc o întâlnire între Bogdan Olteanu și Vîntu Ovidiu Sorin la baza (…) din localitatea (…), unde (…) deținea o ambarcațiune folosită cu rol de locuință de vară. La întâlnire Bogdan Olteanu a venit însoțit de (…) , apropiat al (…) și care intermedia relația acestuia cu inculpatul Bogdan Olteanu. Transportul celor doi în Deltă s-a realizat cu un elicopter pus la dispoziție de Vîntu Ovidiu Sorin.

De remarcat că atât (…), cât și Bogdan Olteanu erau foarte interesați de organizarea acestei întâlniri. (…) Discuția continuă cu propunerea lui (…) de a-i pune la dispoziție un elicopter, în final deplasarea făcându-se cu elicopterul, după cum arată și Olteanu Bogdan.

În condițiile în care Bogdan Olteanu cunoștea scopul discuțiilor (respectiv numirea lui Mihaiu Liviu ca guvernator) este evident interesul său în acest sens. Printre temele abordate a fost numirea lui Mihaiu Liviu ca guvernator al Deltei Dunării, iar cu acest prilej Bogdan Olteanu i-a cerut lui Vîntu Ovidiu Sorin suma de 1 milion de euro în schimbul influenței pe care urma să o exercite asupra (…). Suma urma să fie remisă în numerar, prin intermediul (…).

Ulterior, Mihaiu Liviu a fost chemat la sediul Guvernului, unde (…) i-a comunicat că va fi numit guvernator al Deltei Dunării. La data de 02.09.2008 (cu circa 2 săptămâni înainte de adoptarea hotărârii de guvern prin care s-a realizat numirea guvernatorului), (…) i-a comunicat (…) (managerul (…)) că Mihaiu Liviu va fi numit în funcția de guvernator. Totodată, i-a cerut acestuia să se ocupe de ieșirea lui Mihaiu Liviu din acționariatul (…), pentru a elimina orice situație de incompatibilitate în vederea numirii pe această poziție.

Deși inițial Mihaiu Liviu nu a fost de acord cu aceste demersuri, pe care le-a considerat dezavantajoase din punct de vedere financiar, la solicitarea lui (…) a acceptat vânzarea acțiunilor și renunțarea la pozițiile deținute în grupul (…).

Ulterior, într-o emisiune televizată ce a avut loc în ziua de 16.09.2008 (cu două zile înainte de decizia oficială), Bogdan Olteanu a fost primul demnitar care a anunțat public că Mihaiu Liviu va fi numit guvernator al Deltei Dunării. În condițiile în care inculpatul nu avea nicio atribuție în acest sens și nu au fost identificate alte declarații publice similare, această conduită trebuie interpretată ca un mesaj al inculpatului către Vîntu Ovidiu Sorin că și-a îndeplinit promisiunea, având în vedere că asemenea informații ar fi putut obținute doar în urma discuțiilor cu decidenții guvernamentali. ”

CIne e Liviu Mihaiu?

E idolul hipsteritelor trecute de a doua menopauza, care se incalta cu ghete chiar si la 45 de grade si care s eimbraca ca un boschetar.
Se considera un mega jurnalist si intelectual, cand, de fapt, este o marioneta oportunista, despre care se spune ca se drogheaza.

De asemenea, acest ipochimen are apucaturi de om nebun:
liviu-mihaiu-boschetar, amenintand ca va omori copiii parintilor nefumatori, doar ca se da legea antifumat.

el oricum, fiind fumat..la greu…si nu numai tutun.

Am gasit o pozatare care mi a placut si cu care rezonez:

Cica piticul frustrat Liviu Mihaiu ar fi declarat ca se simte onorat ca Sov a dat spaga 1 milion de euro ca el sa ajunga guvernator.
Pseudohipsterul asta boschetar, idolul hipsteritelor la a doua menopauza, nu numai ca nu si da seama de gravitatea faptelor in care e implicat, dar nu realizeaza ca ar fi trebuit sa se dea spaga groasa si sa fie sef peste o pubela de gunoi.
Nu de alta, dar ar fi fost la concurenta cu maidanezii si boschetarii care mananca din gunoaie.
Cand se daduse legea antifumat, hemeroidul asta barbos si in bocanci spunea ca va intra cu o arma intr o gradinita cu copii de nefumatori si ca ii va impusca pe toti.
Ei bine, pentru asta l as baga 5 ani pe tubulatura pe SOV. Ca a promovat un astfel de avort nereusit in presa si in societatea civila.

Cel mai mare rau pe care l a facut Vantu in Romania nu este ca a furat bani de la saraci, ci ca, in paralel cu Voiculescu, a distrus si decredibilizat presa. Inclusiv propulsand in aceasta breasla scursuri ale societatii.

Nu am sa pun o poza cu jenantul, cautati pe google daca vreti sa-l vedeti pe nicusor de la braila in varianta delta dunarii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s