Alegeri Libere 2016- Oglinda societatii Romanesti


cocalar infect

Ne aflam in anul 2016, an in care, cel mai probabil, au avut loc cele mai libere alegeri din istoria Romaniei. De aceea acestea sunt reprezentative pentru oglindirea poporului roman.

Vom judeca atat din perspectiva rezultatelor alegerilor, cat si a prezentei la vot, doua atribute strans corelate intre ele.

Prezenta la vot a fost, la nivel de tara, sub 50 %. Mai putin de jumatate dintre cetatenii cu drept de vot si-au exercitat acest drept. Dintre acestia, multi cetateni “responsabili”, cum ar fi oligofrenul de Huidu, si-au anulat voturile, multi facand o bravada din asta, simtind si nevoia sa se laude pe unde au apucat cu marea lor fapta de vitejie.

In multe localitati prezenta a fost mult mai mica, emblematic in acest caz fiind chiar Bucurestiul, Capitala Romaniei, unde aproximativ 30% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exercitat aceasta indatorire civica.

Primarita aici a iesit o persoana foarte controversata, o individa pe care eu intotdeauna am asemuit-o unei foste colege de clasa, extrem de parvenite si curvistine, atat la fizic, cat si la comportament. Intotdeauna mi-a provocat o sila viscerala. Aceasta a fost aleasa cu peste 40 procente. Carevasazica, am putea spune ca ea este primarita a 40% din 30% din populatia Bucurestiului.

 

Primarita unui stadion:

 

firea rezultate alegeriLE: Primarita a 7 stadioane.

finale bucuresti-rezultate alegeri idei si subterfugii

 

Nu, serios: 30.000 de oameni intra pe un stadion. Atatia au votat-o pe moldoveanca parvenita la Bucuresti. Atatia oameni (x7) au pus primarul unei capitale europene.

 

Pe de alta parte, eu o consider ca fiind si primarita celor peste 50% care nu s-au prezentat la vot. Prin neprezentare la vot girezi optiunea majoritatii care se prezinta, un aspect la fel de democratic ca si votul este refuzul de a vota, zic eu.

 

Mai jos am compilat o lista cu toti primarii din ROmania, girati in urma turului de scrutin din 5 iunie 2016, care se afla intr-un stadiu procesual penal: de la condamnare definitiva la inchisoare, pana la urmarire penala sau in curs de urmarire penala or in stadiu de trimitere in judecata. Bonus, am bagat-o pe primarita manelista, un comportament care pare sa fie reprezentativ pentru tara noastra. Pentru ca Manelizarea Romaniei este aici si acum.

Desigur, de departe cel mai penibil, dar nu singular caz, este cel al primarului aflat IN PUSCARIE pentru luare de mita si pentru amenintarea cu moartea a martorului denuntator, Chereches de la Baia Mare.

Dar nu este o noutate ca puscariasi aflati in arest preventiv sa fie alesi primar, mai avand doua cazuri in tara noastra in 2012.

 

Asadar , daca majoritatea romanilor au girat reprezentanti penali, profund corupti, infractori si cocalari ca si cei pe care ii voi prezenta mai jos, de ce sa ne mai miram ca manelistii canta pe scena Conservatorului sau la Opera,  ca legea antifumat, probabil cea mai de bun simt lege din ROmania ultimilor 10 ani este aspru criticata de (o parte) din societate si are mari sanse sa fie aprobata (deja a fost modificata in senat marti, 7 iunie ), ca nonvalorile sunt promovate la nivel macro, samd.

In fond, reprezentantii romanilor in forurile legislative, in institutiile administrative si in cele de stat reprezinta oglinda societatii romanesti.

Iar oglinda societatii romanesti este reprezentata de parlamentari si taximetristi.

Mai jos, lista (unora) dintre reprezentantii romanilor:

 

Lucia Suciu –  Chinteni

Primarita din Chinteni, Lucia Suciu  s-a dus cu sustinatorii sai la poarta contracandidatei sale, Maria Manu, si ar fi inceput sa danseze pe ritmuri de manele dupa anuntarea rezultatelor, alaturi de sotia sefului de post. Unde mai bagi ca stul ei este sef la OP (Ordine Publica) la Politia din Cluj.

Video

 

Mircia MunteanDeva

Condamnat definitiv la 4 ani cu suspendare pentru abuz in serviciu, dar si cercetat intr-un dosar penal dupa ce a produs un accident avand alcolemie de 1.3 grame la mie, facand si un circ teribil cu aceasta ocazie:

Robert Negoiţa – Sectorul 3

Urmarit penal pentru evaziune fiscala

Gabriel Mutu – Sectorul 6

Urmărit penal pentru evaziune fiscală şi implicare într-o reţea de spălare de bani.

 Cătălin Cherecheş- Baia Mare

Urmarit penal pentru luare de mita, aflat in AREST pentru ca l-a ameninţat cu moartea pe cel care l-a denunţat.

George Scripcaru – Braşov

Trimis în judecată pentru abuz în serviciu, instigare la tentativă la abuz în serviciu şi luare de mită.

 Mircia Gutău – Râmnicu Vâlcea

Doua condamnari in doua procese diferite la cate 3 ani şi 6 luni de închisoare

Cătălin Flutur – Botoşani

Urmarit penal pentru abuz in serviciu

Lia Olguţa Vasilescu – Craiova

Urmărită penal pentru luare de mită, spălare de bani şi folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite

Constantin Sava – Urziceni

Urmărit penal  pentru instigare la abuz în serviciu

Raduly Robert- Miercurea Ciuc

Trimis în judecată  pentru abuz în serviciu şi instigare la fals în înscrisuri oficiale.

Constantin Hogea – Tulcea

Trimis în judecată pentru luare de mită şi operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia.

Dorin Florea – Târgu Mureş

Trimis în judecată  pentru abuz în serviciu.

Urmărit penal  pentru luare de mită.

Florin Cârciumaru – Târgu Jiu

In curs de a fi urmarit penal pentru conflict penal de interese.

 

 Dumitru Pantazi – Paşcani

Trimis in judecata pentru complicitate la abuz în serviciu.

Antal Arpad – Sfântu Gheorghe

Urmărit penal  pentru utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice.

Sinaia – Vlad Oprea

Trimis in judecata pentru abuz in serviciu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s