Alegerile locale- etalon de bula de autosuficienta


Pentru mine, orice campanie electorala pentru locale ilustreaza cel mai bine conceptul de bula autosuficienta si laba in cerc.

Adicatalea, apare cate un neavenit vai mortii lui, cu ZERO sanse de a castiga vreo alegere, vreodata. Dar el se invarte intr-un anturaj de 50 de oameni care ii inoculeaza ideea ca are cele mai mari sanse, iar individul chiar crede.

E ca in viata. Daca ai cativa oameni in jur care te lauda tot timpul, ajungi sa crezi ca chiar esti frumos, destept si nemaipomenit, chiar daca asta nu corespunde deloc realitatii.

Ca si curvele pline de like-uri pe facebook, si de 10 laudatori , onanisti congenitali, care cred ca asta le confera vreo alura aparte, cand, in realitate, sunt vai mortii lor.

Sau ca cuplurile extrem, dar extrem de urate, care primesc commenturi cu “frumosi, ce bine va sta impreuna” de la cei 3 prieteni ai lor la fel de sluti, cand, in realitate, sunt mai boccii ca niste rinoceri bolnavi de dizenterie.

Ca obezele care dau share-uri intre ele la articole ca frumusetea si feminitatea adevarate constau in “forme plinute”, dar ele sunt casaloti supraponderali protejati de organizatia “salvati balenele!”

Cam asa e cu cercul de autosuficienta. Ai trei tampiti ca tine in jurul tau care iti spun ceea ce vrei sa crezi, si, gata, asta devine real.

Dar e real doar in bula in care traiesti, nu si in realitate!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s