Isterizatii evului Mediu


Nu este nicio diferenta dintre oamenii din evul mediu care linsau “vrajitoare” cu furcile si tortele si cei de astazi: la nici 10 ore de la cazul ‪#‎Colectiv‬ au gasit vinovatii:Biserica Romana.

“Prea multe biserici, M**e BOR!”

Eminamante, nu avea nicio legatura cu faptul ca spitalele sunt prost dotate, ca medicii sunt incompetenti, ca autorizatiile s-au luat pe spaga, ca sectia noua de arsi nu functiona. De vina era Biserica.

Hai sa ne isterizam si sa intram in toate bisericile cu furci si torte si sa linsam toti preotii.

Astazi, niste copii mor infectati cu o bacterie. Copii din multe zone ale tarii. La fel, vinovatul a fost gasit instant, lumea se isterizeaza, in frunte cu Tumora vie Narcisa Iorga, la fel ca la cazul Colectiv: de vina este o fabrica de lapte.

Motivul? S-a gasit bacteria pe o bucata de branza care provenea de la acea fabrica in casa unei familii care si-a pierdut copilul .

Nu conta ca in restul cazurilor nimeni nu avusese acces la produsele fabricii, ca in fabrica nu s-a gasit nimic, si ca branza aia fusese manipulata saptamani pana sa se ia proba din ea.

Nu conteaza, din nou, ca sistemul sanitar e varza, ca autoritatile se balbaie si sunt incompetente. Am gasit vinovatii, linsati patronul fabricii, intrati in fabrica cu torte si furci si omorati toti angajatii.

Mai tarziu, dupa cazul Colectiv, au aparut insa alti vinovati in mintea decerebratilor cu torte si furci, fie ele si virtuale: Mai intai Oprea, el a arangat sa moara oamenii din Colectiv, ca sa uite lumea de cazul Gigina. Apoi, Iohannis si CIolos, ca sa rastoarne guvernul. Exista si dovezi, print screen uri cu sms uri si discutii pe facebook, imprastiate de decerebrati precum: Andrei Mantog, Robert Turcescu sau Florin Chilian.

Intr-o societate normala, oamenii astia ar fi cel putin trecuti pe neuroleptice, daca nu chiar si internati.

Intr-o societate normala.

Dar noi traim in ‪#‎EvulMediu‬, unde isteria se produce pe loc, si se gasesc imediat vrajitoarele.

transfagarasan-road-romania-2013-a-must-see-idei-si-sibterfugii (178)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s