Legea anti-căcat a trecut!


Intr-o galaxie nu foarte indepartată se află o planetă foarte asemanatoare cu cea pe care trăim noi. Are mări si oceane, atmosferă si continente.

Pe aceasta traiesc tot oameni, ca si pe Terra. Singura diferenta intre planeta noastra si cea a lor este faptul ca la noi omul se trage din maimuta, iar ei au evoluat din ciori.

Cel mai civilizat continent de pe planeta asta se numeste Zmeuropa!

In Zmeuropa, oamenii, dupa ce au trecut prin stadii de evolutie, au descoperit si ei roata, focul, electricitatea, penicilina.

In urma cu doar cateva zeci de ani, zmeuropenii se cacau pe stradă, in localuri, in birouri si chiar si in casa, unii dintre ei.

Pana cand, la un moment dat, unii mai luminati si-au dat seama nu numai ca materiile fecale uscate deveneau pulbere si erau inspirate de toata lumea, provocand boli ale sistemului respirator si nu numai, dar si ca toata lumea mirosea a căcat.

Hainele le miroseau a cacat, parul le mirosea a cacat, pana si gura le mirosea a cacat.

Si a zis unul dintre ei:

“-Hei, noi am ajuns sa mirosim ca niste WC-uri ambulante, hai sa nu ne mai cacam peste tot, sa facem asta numai in privat, nu in public, si organizat, astfel incat sa se duca cacatul doar pe anumite scurgeri, sa nu fie imprastiat peste tot.”

Si asa, in Zmeuropa, una cate una, tarile acestui continent au inceput sa dea legi anti-căcat pe strada si in public.

Iar oamenii au vazut ca este bine.

Vreo doua tari mai ramasesera fara lege anti-cacat.

Una dintre ele se numea Ciorăria.

In Ciorăria inca era normal ca oamenii sa se cace pe strada, unde le venea lor: pe trotuar, in statii de autobuze, chiar si pe mijlocul trecerii de pietoni, daca aveau poftă!

Asa ca, mai inapoiati fiind, unii dintre ei nu vedeau cu ochi buni legea anti-cacat.

“- Cum dracului sa nu ai voie sa te CACI pe mijlocul trecerii de pietoni? Asta e un atac asupra libertatilor omului! Ni se ingradeste libertatea de a ne caca unde vrem noi!” spuneau cei mai mari căcăciosi ai tarii.

Dar in Cioraria mai traiau si alti oameni, care constientizau ca defecatul in public nu este numai gresit si nesanatos, ci este si o RUSINE!

 

Asa ca legea anti-căcat trecu si aici!

____

nu fumati

Imi cer scuze pentru analogia scarboasa, dar efectiv nu am gasit o paralela intre a trage fum toxic dintr-un batz in public, si sa si crezi ca lucrul asta nu e penibil, nesanatos si rusinos, si a te caca in public.

Adica, eu chiar raman mirat cum exista oameni care vad fumatul ca pe ceva in regula, si mai si contesta abitir legea anti-fumat!

Vreau o Romania ca si Cioraria! Fara cacat in public! Merci!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s