Iata ce risti daca intri pe site-uri delirante de internet


Risti sa dai peste asa ceva:

 

Nu doar femeile sunt curioase să guste sperma, ci și bărbații. Curiozitatea îi împinge pe unii bărbați heterosexuali, să-și facă autofelație pentru a-și putea gusta sperma.

Nu toți reușesc însă, doar cei flexibili și foarte dotați din punct de vedere sexual. Sperma este un cocktail de substanţe nutritive, care îţi aduc o mulţime de beneficii.

Pe lângă plăcerea sexuală oferită de gustul spermei, iată de ce este recomandat să înghiți sperma în timpul sexului oral:

Sperma te hrănește nutritiv întrucât reprezintă o sursă naturală de proteine, vitamine, minerale, seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoză, zinc, vitamina C şi B12.

Sperma reduce presiunea sângelui în organism. Un studiu recent a stabilit că femeile care înghit sperma partenerului îşi menţin fluxul sanguin în limite normale. Sperma le fereşte pe femeile însărcinate de toxina gravidică, care poate duce chiar la comă şi moartea mamei şi a copilului.

Sperma are efect anti-îmbătrânire şi mulţi producători de cosmetice adaugă lichid seminal în compoziţia produselor fabricate, tocmai datorită uimitoarelor asupra pielii. Spermidina încetineşte procesul de îmbătrânire, iar specialiştii susţin că ajută la regenerarea celulelor pielii.

Sperma are un efect antidepresiv. Femeile care înghit sperma se bucură de beneficiile substanţelor nutritive şi îşi micşorează riscul apariţiei depresiei. Numai că riști să devii dependentă de substanţele conţinute de lichidul seminal.

Sperma întărește sistemul imunitar. Printre beneficiile substanţelor amintite se numără şi fortificarea sistemului imunitar, întreţinerea ţesuturilor, a muşchilor și albirea dinților

 

Daca va intrebati cine ar putea elucubra asa ceva, faceti cunostinta cu Sebastian, autotintitulat Seby, presedintele unui partid creat pe baza legii care permite infiintarea unui partid cu 3 membri:

 

secb seba2 seba3

Si-a postat pe profil o poza cu microfon de la PROTV, uitand ca a mai postat si un clip video din care a facut captura, si a modificat sigla microfonului in paint.sebaz

Acest individ are si doua site-uri de “stiri” pe care scrie intr-un mod semianalfabet, neratand niciodata virgula dintre subiect si predicat.

 

Site-uri pe care sunt prezente numai deliruri personale, conspiratii mondiale si frustrari personale sexuale.

Acest individ se viseaza presedintele Romaniei!

Acest individ scrie de el la persoana a 3-a luandu-si interviuri el siesi!

In rest, cred ca se autodescrie prin postarile sale!

 

Mai multe detalii AICI si AICI

 

Doamne fereste!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s