Spaga preferentiala pentru permis:200 euro romanii, 500 euro Rromii


In Republica Fantastica Teleorman, e posibil orice.

O dovedeste cu prisosinta Dan Dobre, seful Politiei Rutiere, care cerea spaga preferentiala pentru a da carnete unor persoane inclusiv analfabete.

In plus, daca erai instructor auto si aduceai “clienti” in mod constant, aveai si reducere la Spaga.

Cu cat mergea spaga pentru permis la Alexandria: 200 euro pentru romani, 500 euro pt rromi

Dan Dobre a primit suma de 200 de euro în biroul profesional al acestuia de la suspectul OVEDENIE NELU pentru ca numita MAREŞ ILEANA NICOLETA, o apropiată a cumpărătorului de influenţă, să fie declarat „admisă” la proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere categoria „B”. În data de 15.09.2015, MAREŞ ILIEANA NICOLETA a obţinut permisul de conducere categoria „B”.

Cu alta ocazie, martorul denunţător {…} i-a remis inculpatului DOBRE DĂNUŢ suma de 500 de euro pentru ca un candidat să obţină permisul de conducere, cunoştinţă de-a martorului denunţător, despre care martorul denunţător afirmă că ar fi fiul numitului „MARCHET”, persoană de etnie romă, de pe raza localităţii Alexandria.

100 euro spaga redusa pentru permis in caz de instructor auto

.În data de 23.09.2015, martorul denunţător […], instructor auto, i-a remis inculpatului DOBRE DĂNUŢ, în biroul acestuia din urmă, situat în sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman, suma de 100 de euro, pentru ca acesta din urmă să-şi trafice influenţa în vederea declarării ca admis, de către examinatorii din cadrul Serviciului Permise Auto, a unui candidat care absolvise şcoala de şoferi a martorului denunţător.

În data de 21.07.2015, martorul denunţător […], instructor auto, i-a remis inculpatului DOBRE DĂNUŢ în biroul acestuia din urmă situat în sediul serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman, suma de 100 de euro pentru ca inculpatul DOBRE DĂNUŢ să-şi trafice influenţa asupra poliţiştilor examinatori din cadrul Serviciului Permise Auto, pentru a-l declara admis pe un candidat care absolvise cursurile şcolii de şofer a martorului denunţător.

În aceleaşi circumstanţe şi tot pentru traficarea influenţei de către inculpatul DOBRE DĂNUŢ, martorul denunţător …., i-a remis şi în data de 18.08.2015, suma de 100 de euro, tot pentru obţinerea frauduloasă de către un candidat a permisului de conducere.

 

În data de 18.08.2015, în jurul orelor 09:41, am mers la biroul lui Dobre Dan din sediul I.P.J. Teleorman şi i-am remis acestuia suma de 100 de euro pentru ca acesta să-i determine pe examinatorii Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări Teleorman să nu-şi îndeplinească în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, adică să permită promovarea probei de traseu de către un candidat care nu avea abilităţile necesare conducerii unui autoturism.

Şi pentru acest candidat am certitudinea că a promovat proba de traseu.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s