Mamaliga, pui, tuica si mancare de caini SPAGA


danut dobre politia rutiera arestat

 

Probabil ca cel mai penibil caz de coruptie va pune Teleormanul pe harta, din pacate, negativ, gratie lui Dan Dobre, seful Politiei Rutiere Teleorman, care cel mai probabil va intra in istorie si isi va incheia cariera, devenind cunoscut ca politistul Mamaliga, Tuica si Mancare de caini contra permis.

 

Pastrama de oaie SPAGA pentru un vitezoman

Pentru ca si-a traficat influenta si pentru ca a vorbit cu un subaltern(Ag Rosca Costinel) pentru a-i aplica o sanctiune mai blanda unui sofer(Stanga Relu Mirel) care circula ca bezmeticul prin Alexandria, Dan Dobre, seful Politiei Rutiere Teleorman a cerut 7 kg de pastrama de oaie.

Aceasta i-a fost oferita dupa ce soferul vitezoman a fost prins alergand pe strazile Alexandriei,chiar de catre acesta, in zona stadionului Alexandria. Dobre a dus apoi pastrama la vila lui din Poroschia.

 

45 de kg mâncare pentru câini MITA pentru un permis auto.

 

Este spaga data de RISTEA IULIAN pentru ca fiul acestuia  să fie declarat „admis” la proba practică a examenului pentru obţinerea carnetului de conducere, cu nerespectarea dispoziţiilor legale.

În data de 23.07.2015, DOBRE DĂNUŢ şi-a traficat influenţa asupra agentului de poliţie COSAC NELU şi ofiţerului de poliţie VELCEA CRISTIAN, din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Compartimentul Regim Permise Conducere şi Examinări, drept pentru care în aceeaşi dată numitul RISTEA RĂZVAN ANDREI, fiul cumpărătorului de influenţă a obţinut permisul de conducere categoria „B”.

 

Doi pui şi-o mămăligă de 41 de lei, spaga pentru un contravenient

Bunurile susmenţionate au fost remise de la suspectul IVANCEA ILIE ca urmare a intervenţiei exercitate de DOBRE DĂNUŢ în data de 25.07.2015 asupra unor lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman.

Inculpatul DOBRE DĂNUŢ a urmărit prin această intervenţie, ca numitul STOICA ION (cunoscut de-al mituitorului şi care conducea autoturismul acestuia, pe raza localităţii Dobroteşti) să fie absolvit de răspunderea contravenţională, în legătură cu abateri constatate de agenţii constatatori din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman, în aceeaşi dată, pe raza localităţii Dobroteşti, judeţul Teleorman.

 

2 litri de ţuică si bani

Dan Dobre a primit în biroul profesional al acestuia, din cadrul sediului Serviciului Poliţiei Rutiere situat pe strada Carpaţi nr.7-9, din municipiul Alexandria, foloase necuvenite, printr-un intermediar, de la suspectul NEDELEA ADRIAN MARCEL, constând în 2 litri de ţuică şi o sumă de bani, în schimbul promisiunii că DOBRE DĂNUŢ îşi va trafica influenţa pe lângă agenţi şi ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în vederea declarării „admis” a cumpărătorului de influenţă la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere categoriile „C” şi „E”. În data de 03.08.2015, NEDELEA ADRIAN MARCEL a fost declarat „admis” la proba practică şi a obţinut permisul de conducere categoriile „C” şi „E”.

 

Spaga 300 de Ron ca taximetristii ilegali sa fie sanctionati cu toata forta

În data de 11.09.2015, DOBRE DĂNUŢ a primit cu titlu de mită, în biroul profesional al acestuia de la suspectul OLARU ILIE, suma de 300 de lei, în schimbul promisiunii că inculpatul va depune toate diligenţele necesare pentru a-i sancţiona pe taximetriştii de pe raza localităţii Alexandria care ofereau servicii de taximetrie ilegale.

În fapt, mituitorul avea interes ca DOBRE DĂNUŢ să-şi exercite atribuţiile de serviciu, în acest sens, întrucât era angajat al unei firme de transport de persoane, iar persoanele fizice care ofereau servicii de taximetrie îi făceua concurenţă neloială.

De altfel, în data de 16.09.2015, DOBRE DĂNUŢ a dat dispoziţie agentului de poliţie VASILESCU DAN, din cadrul I.P.J. Teleorman – Biroul Poliţiei Rutiere să sancţioneze mai mulţi conducători auto care desfăşurau astfel de activităţi ilegale, persoane depistate şi indicate telefonic de către suspectul OLARU ILIE.

 

Sofer iertat pe promisiuni de mancare si bauturi alcoolice

DOBRE DĂNUŢ a acceptat promisiunea oferirii unor bunuri alimentare şi alcoolice, promisiune formulată de către suspectul VIŞAN PUIU, în legătură cu dispoziţia dată în ziua de 17.08.2015 agentului de poliţie STANCU CIPRIAN, din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul de Poliţie Rutieră, privind nesancţionarea numitului VIŞAN PUIU, depistat în trafic în aceeaşi dată, pe raza localităţii Alexandria şi care săvârşise o abatere de natură contravenţională privind conducerea unui autoturism pe drumurile publice.

 


3 thoughts on “Mamaliga, pui, tuica si mancare de caini SPAGA

  1. Pai la Zimbreasca nu este magazin de mâncare de câini, Țuică doar din “boambe” Si tescovina. Dobre trebuia sa trimită si el ceva li fratiso la tara. Omenește ce naiba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s