Acuzatii de coruptie grave asupra sefului Politiei Rutiere Teleorman


 DOBRE DAN , comisar de poliţie, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul I.P.J. Teleorman este cercetat in acest moment de catre DNA sub aspectul faptelor de trafic de influenţă si luare de mită.

“Protectie” de la abaterile rutiere contra mita, SPAGA in produse alimentare pentru sanctiuni mai mici in cazul unui vitezoman care conducea cu 80 la ora prin Alexandria, Teleorman, Romania​, trafic de influenta pentru a aranja luarea permisului unei beizadele, contra unor bunuri primite la vila sa din Poroschia.

Astea sunt doar cateva dintre infractiunile comise de Dan Dobre, seful Politiei Rutiere Teleorman, si asta numai in 2015.

2 litri de TUICA SPAGA! pentru permis categoriile „C” şi „E”.

Dobre negocia ca la targ NUP-ul intr-un dosar penal cu procurorul Toma Ovidiu, pentru ca nepotul acestuia din urma sa ia permis.

dan dobre politia rutiera DNA

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman – Serviciul Poliţiei Rutiere, precum şi la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Compartimentul Regim Permise Conducere şi Examinări, din cadrul Prefecturii Judeţului Teleorman, au fost identificaţi mai mulţi ofiţeri şi agenţi de poliţie care desfăşoară activităţi infracţionale în legătură cu obţinerea frauduloasă, contra unor sume de bani, a permiselor de conducere, precum şi în legătură cu intervenţii exercitate la nivelul unor ofiţeri şi agenţi de poliţie (agenţi constatatori), din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, prin aplicarea unor sancţiuni mai blânde persoanelor contraveniente, conducători auto, în schimbul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

  • În iulie 2015 DOBRE DĂNUŢ, comisar de poliţie, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul I.P.J. Teleorman, a intervenit pe lângă […] agent de poliţie din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul Poliţiei Rutiere, în vederea aplicării unei sancţiuni contravenţionale mai blânde (trei puncte penalizare) unui conducător auto , care conducea un autoturism pe raza localităţii Alexandria, fiind depistat având o viteză de deplasare cu peste 21-30 km/oră, în raport cu limita legală admisă.

În urma acestei intervenţii, beneficiarul s-a întâlnit cu numitul DOBRE DĂNUŢ, oferindu-i cu titlu de mită, produse alimentare perisabile,

  • În iulie 2015, numitul DOBRE DĂNUŢ  a pretins şi primit în biroul acestuia din cadrul sediului Serviciului Poliţiei Rutiere din municipiul Alexandria o sumă de bani în schimbul „protecţiei” pe care DOBRE DĂNUŢ s-a angajat să i-o asigure unei persoane în cazul comiterii unor abateri la regulile de circulaţie.
  • În iulie 2015, numitul DOBRE DĂNUŢ i-a promis unei persoane că-şi va trafica influenţa pe lângă agenţi şi ofiţeri din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Compartimentul Regim Permise Conducere şi Examinări, din cadrul Prefecturii Judeţului Teleorman, pentru ca fiul acestuia să fie declarat „admis” la proba practică a examenului pentru obţinerea carnetului de conducere, cu nerespectarea dispoziţiilor legale.

În schimb persoana în cauză i-a remis numitului DOBRE DĂNUŢ foloase necuvenite constând în diverse bunuri pe care i le-a adus la domiciliul acestuia din urmă situat în Comuna Poroschia judeţul Teleorman, printr-un intermediar.

  • În iulie 2015, DOBRE DĂNUŢ şi-a traficat influenţa asupra a doi agenţi de poliţie in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Compartimentul Regim Permise Conducere şi Examinări, in favoarea , fiului unui apropiat urmare intervenţiei acela a obţinut permisul de conducere categoria „B”.

2 litri de TUICA SPAGA!

  • În data de ……07.2015, DOBRE DĂNUŢ a primit în biroul profesional al acestuia, din cadrul sediului Serviciului Poliţiei Rutiere situat pe strada Carpaţi nr.7-9, din municipiul Alexandria, foloase necuvenite,, constând în 2 litri de ţuică şi o sumă de bani, în schimbul promisiunii îşi va trafica influenţa pe lângă agenţi şi ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în vederea declarării „admis” a cumpărătorului de influenţă la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere categoriile „C” şi „E”. În august .2015, acela a fost declarat „admis” la proba practică şi a obţinut permisul de conducere categoriile „C” şi „E”.
  • In iunie – august 2015 numitul DOBRE DĂNUŢ a intervenit pe lângă numitul TOMA CARMEN OVIDIU, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, solicitându-i acestuia să dispună o soluţie de clasare . După soluţionarea favorabilă prin clasare în contrapartidă, numitul DOBRE DĂNUŢ şi-a traficat influenţa asupra unui agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Compartimentul Regim Permise Conducere şi Examinări, din cadrul Prefecturii Judeţului Teleorman, cu scopul ca acesta din urmă să-l declare admis la proba practică pe unul dintre candidaţi, nepot al numitului TOMA CARMEN OVIDIU, care a susţinut examenul şi a obţinut permisul de conducere categoria „B”, în septembrie 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s