O prostituata prost situata


Ca-s multe curve pe pamant, nu mai e un secret pentru nimeni.
Ca tradarea e principalul lor “atu”, iarasi e un lucru despre care am mai facut vorbire.
Este si atu, si defect, pentru ca este ceea ce le va duce la pierzanie. Pentru ca o prostituata, indiferent pe forma pe care o imbraca acest statut, nu are capacitatea de a pastra macar o fidelitate de principiu. In sensul ca ea nu e fidela niciunui principiu.

Intr-un dosar penal, cand autorul este necunoscut, se utilizeaza sintagma autorul A.N.

Tinand cont de faptul ca toate prostituatele merg pe acelasi principiu, as numi-o pe protagonista de astazi tot A.N. , dar de la Anonima Necunoscuta. Pentru ca toate tradarile te vor duce in anonimitatea pieirii, intr-o necunostinta de propria nefericire.

A.N. , spre deosebire de majoritatea prostituatelor de “la strada”, are studii. Are si o conditie familiala buna.

Dar ea nu vrea sa munceasca, ci vrea sa fie intretinuta. Dintotdeauna a avut acest dezirat.

In liceu o ardea numai prin carciumile cu staif din oraselul de provincie de unde se trage, imbracandu-se in cele mai elegante haine si sorbind, alaturi de o prietena, toata seara la bar din acelasi cocktail, facand ochi dulci in stanga si-n dreapta, doar-doar o remarca-o “unu’ cu bani”. Intrucat ea asta dorea pe atunci : pe cineva care sa o intretina si care sa o faca sa se simta protejata. Asa spunea in acea perioada in care nu se copsese la minte.

Si uite asa ii picau in plasa diversi, pe care ii schimba, in mod cert, mai des decat cocktailurile dintr-o seara. Castigurile ei erau mai multe cocktailuri pe seara, si iesiri in oras. Poate si o iesire ocazionala la Capitala, daca oferea mai mult decat un oral pe zi.

Ajunsa la Capitala, nu-i ajungea garsoniera pe a carei chirie o plateau parintii pentru ca “fata sa isi faca studii si un viitor bun”, si incepu sa frecventeze cele mai de fita carciumi si cluburi.

Ii reusi si agata  baieti tinerei, si frumosi, si cu bani (de cele mai multe ori, daca nu de fiecare data, bani de la taticu’), care ii ofereau mai mult decat iesiri in oras. Ii plateau excursii, pentru ca fata sa isi largeasca orizonturile, vazand lumea. Pentru asta, in schimb, trebuia ca ea sa isi largeasca si…altceva.

I se duse vestea “in lumea buna” a copiilor de bani gata de ce hram poarta, iar excursiile de o zi in Bulgaria sau de un weekend in Europa se transformara in iesiri chiar si peste limitele continentului. Pretul platit: o largire din ce in ce mai mare….proportionala cu largirea orizonturilor, pai nu?

Dar, o data cu aceasta “ducere” de veste, aparu si reversul medaliei:

Cand un tip il intreba pe alt tip de ea, de fiecare data raspunsul era acelasi: “Ia-o, fute-o, si las-o”.

Si uite asa, porecla ei deveni “Ia-o, fute-o, si las-o”.

Pentru principile lor, ale unor baieti de bani gata, pretul platit era corect, si “produsul” era mai avantajos decat o curva de la strada.

Asta pana cand Anonima Necunoscuta crescu stafeta. Nu ii ajungeau doar excursiile si  intretinutul, ci, cum se vedea intr-o tara straina, cum se infigea in vitrine de magazine scumpe: vreau si aia, si aia, si aia.

Cum munca se vede pe om, si cum “Ia-o, fute-o, si las-o” inainta si in varsta, cum curvele imbatranesc intr-un an cat o femeie in 4, pool-ul din care aceasta alegea se strica pe an ce trece, in sensul ca tinerii nu mai erau asa tinerei, frumuseii nu mai erau frumusei, iar aceasta se vazu nevoita sa accepte si diformi care nu o atrageau cu nimic, decat cu contul in care decarta taticu’ banutu’ , or, in cazuri de forta majora, chiar cu taticu’ …

Dar cel mai mare defect al acestor fiinte, cum spuneam, ramane tradarea. Pentru ca o curva o sa duca intotdeauna vorba de colo colo, iar “Ia-o, fute-o, si las-o” nu numai ca si-o tragea si o sugea din prima, dar ducea si vorba despre fostii “clienti” tot “din prima”. Adica nici nu te cunostea bine, ca imediat iti spune de X cat de mica/mare o are, de Y cat de repede sau lent isi da drumul, sau de Z cum ii place. Discutii tipice de prostituata, ati zice, dar ea vorbea si de stil de viata, obiceiuri, metehne. Lucruri care pot afecta in mod direct o persoana, fie dpdv social, fie chiar si material. Pentru ca o curva spune cand pleci de acasa, unde tii valuta, ce ilegalitati i te-ai confesat ca faci.

 

In final, “Ia-o, fute-o, si las-o”, va ajunge ca orice A.N.: batrana, epava, si vesnic nefericita in o eventuala aparenta fericire.

Asa ca postarea, spre deosebire de Destinul Trist al Veronicai in 4 capitole, se numeste O prostituata prost situata, pentru ca diferenta dintre o A.N. si o prostituata de pe strada e ca cea din urma presteaza ceva contracost, pe cand A.N. este un simplu parazit social, si inca unul daunator.


One thought on “O prostituata prost situata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s