Femela-Pres II


Desi celebra serie marca Idei si Subterfugii  Barbatul-Pres a ajuns la episodul VIII, cererea pentru o serie asemanatoare dedicata femeilor care se fac pres la picioarele barbatilor a crescut considerabil, generand si un prim episod in februarie ac, Femela-Pres I

Astazi va prezint episodul II, unde este vorba despre o tipa la fel de isterizata ca Zavoranca de Zimnicea. Daca v-a placut seria de sms-uri din acea parte, cu siguranta va va place si cea care urmeaza.

Long story short:

Femela pres II reuseste sa se combine cu un tip kinda macho, bucatar la meserie, dar si un ciudat care isi schimba cainii mai des decat sosetele. In schimb, gagiul o arde la modul “serious relationship” in ceea ce priveste femeile.

Fiind un personaj introvertit, pana la urma, la insistentele tipei, dar si din lipsa de chef de altceva, accepta in cele din urma sa se logodeasca cu gagica dupa vreo 2 ani de relatie.

Dar omu’ nu avea de gand sa se casatoreasca cu ea, s-a logodit doar ca sa ii faca un moft. Stau 3 ani logoditi, pana cand asta o prinde ca l-a inselat, intr-o greseala stupida specifica femelelor de genul.

Ii da papucii, si bine, pa!

Dar femela pres nu accepta, si, dupa o relatie de 5 ani, pret de inca 3 ani il tot cauta pe asta, sporadic. (lipsa de altceva intotdeauna este pregnanta in cazul femelelor pres).

Cum instabilitatea psihica este prezenta atat la femelele-curve (detinatoarele de “barbati”-pres), ea nu avea cum sa lipseasca nici de la femelele-pres.

Exact ca si cu Zavoranca de Zimnicea, aceasta nu numai ca se contrazie in mesaje, dar o si arde la modul bipolar. Isteric de bipolar. Grav!

Dar modul cum el o corecteaza face toti banii.

Enjoy:
femela-pres-1 femela-pres-2 femela-pres-3

femela-pres-4 femela-pres-5


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s