Suflet de curva


Exista oameni care dobandesc, pe parcursul dezvoltarii lor, diverse atribute care contribuie la formarea caracterului, dar exista si oameni care se nasc nu cu o predispozitie la ceva, ci cu un acel ceva.
suflet de curva
Este si cazul tradarii. Tradarea poate surveni in urma unui cumul de conjucturi, ori poate sta in sange.

De cele mai multe ori, cei care tradeaza se nasc cu tradarea curgandu-le in vene.

Se cheama ceea ce eu numesc suflet de curva.

Oricat de mult ai incerca sa reprimi sentimentul, el va exista acolo in stare latenta, asteptand primul impuls sa fie trezit.

Oamenii cu suflet de curva vor duce intotdeauna informatia de colo-colo, de cele mai multe ori cu scopul de a face rau, caci se hranesc cu acesta. Propria lor nefericire se reprima si creste in acelasi timp cu fiecare tradare comisa. Iar fiecare bucatica de aparenta fericire izvorata din raul comis va constitui o noua caramida la propria nefericire si propriile neajunsuri.

Un suflet de curva poate genera un sentiment de mila pentru conditia in care fiinteaza, insa cel care il detine va profita de acesta pentru a lovi si mai tare.

Sufletul de curva va incerca intotdeauna sa fie un cameleon social, sa pozeze intr-o persoana cat mai fericita si sociabila, insa va fi cel mai jos dintre cea mai joasa persoana pe care a ranit-o.

De aceea sufletele de curva sunt intr-atat de periculoase, pe cat de disimulatoare. Insa sunt foarte usor de recunoscut, pentru ca cel care tradeaza o data, va trada din nou.

Intrucat tradarea e in sange, in ADN, si in suflet. In sufletul de curva.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s