Omul-Partid care iti da fiori reci


Cand caldura e mare, si deficientele mintale se agraveaza:

Un individ scrie despre el la persoana a 3-a, laudandu-se cat cuprinde, si-a facut un partid si spera sa ajunga cel putin presedintele Romaniei, daca nu chiar presedintele tuturor statelor lumii.

fiori reci medicatie

De remarcat faptul ca specimenul are doar 3 poze cu el, vechi de aproape un an, neavand poza mai recenta, din simplul motiv ca nu are cine sa ii faca.

Sa “ne radem” cu un “jurnalist, politician, si doctor medic veterinar” inchipuit :))

<<Sebastian P. s-a născut pe 12 februarie 1982 în orașul Balș din Județul Olt. Mai are doi frați și o soră, dar și un nepoțel, Raul, din partea sorei care este și cea mai mare dintre copii familiei Mihaela și Nicolae P.>> – WOW, CE DEMN DE PRECIZAT. ARE UN NEPOTEL. LUME, HAIDETI SA L VOTAM CA E FAMILIST CONVINS, AVAND UN NEPOTEL (NU A VAZUT FEMEIE IN VIATA LUI , DESI ARE 33 DE ANI, DAR ARE UN NEPOTEL). NEPOTELUL ESTE DIN PARTEA SOREI CARE ESTE CEA MAI MARE DINTRE COPII (SIC) LA XEROX AI FAMILIEI

<<După ce a finalizat studiile gimnaziale la Balș, Sebastian P. a urmat cursurile Grupului Școlar ”Petrache Poenaru” din Bălcești, Județul Vâlcea. A intrat cu cea mai mare notă la profilul veterinar, și a fost singurul dintre absolvenții profilului care a intrat la facultate și după șase ani a devenit medic veterinar. În 2006, Sebastian P. a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, fiind licențiat ca și doctor medic veterinar.>> COAE, EJ NEBUN? A FINALIZAT STUDIILE GIMNAZIALE! APOI A URMAT CURSURILE UNUI GRUP SCOLAR! IN-CRE-DI-BIL CV-UL ACADEMIC AL ACESTUI VETERINAR PE CARE NICI ANIMALELE NU L SUPORTA.

<<”De fel sunt oltean pur sânge și mă mândresc cu asta. Iute la mânie, dar pâinea lui Dumnezeu la suflet. Dacă te văd la ananghie îmi dau și cămașa de pe mine ca să îți fie bine. Însă, dacă mi-ai greșit sau batjocorit, să te ferească sfântu de furia mea. În rest sunt un om normal, optimist, visător și extrem de ambițios. Dacă îmi spui că nu am nicio șansă e ca și cum mi-a da și mai multă putere să lupt și mai multă voință să îți demonstrez că te înșeli. Am ajuns medic veterinar pentru că mi-am dorit acest lucru și pentru că am avut un sprijin necondiționat din partea părinților, a fraților dar și a bunicii din partea tatălui, singura bunică rămasă în viață”, spune cu o sinceritate debordantă, Sebastian P..>> SPUNE CU O SINCERITATE DEBORDANTA Sebastian P., POLITICIANUL AGRAMAT, LUI Sebastian P., JURNALISTUL SEMIANALFABET.

CUM O FI, COAE, SA ITI DAI INTERVIU TIE INSUTI?

<<În prezent coordonează două site-uri de știri, aflate în portofoliul companiei E*** NEWS SRL pe care o deține Sebastian P. în calitate de unic acționar.

Chiar dacă cele două site-uri de știri îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Sebastian P. a decis că este timpul să se implice serios în schimbarea României.>>

ADICA IN PREZENT STA INTR-O GARSONIERA IMUNDA SI CAT E ZIUA DE LUNGA STA IN FATA UNUI MONITOR UNDE SCRIE AGRAMAT NUMAI ELUCUBRATII CRETINOPATE, PUNAND DE FIECARE DATA VIRGULA INTRE SUBIECT SI PREDICAT, IAR ACOLO UNDE ESTE NECESARA VIRGULA NU O PUNE.

ACEST CAZ ESTE UNUL MEDICALO UMANITAR SI NECESITA AJUTOR. CINE IL CUNOASTE SI IL POATE AJUTA, ESTE RUGAT SA O FACA SUNAND LA 112 :))DAR NUMAI PE RECOMANDARE

cei care nu are cine partidul certat

 

Advertisements

One response to “Omul-Partid care iti da fiori reci

  1. Pingback: Iata ce risti daca intri pe site-uri delirante de internet | Idei si Subterfugii·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s