De ce au succes textele cretinopate de pe net la fete si femei?


De ce au succes textele cretinopate de pe net la fete si femei?

Pentru ca femeile identifica in orice scrie orice laba trista (si sunt cateva consacrate, doar ca nu retin si nu stau sa caut, singurii care imi vin in minte sunt Radu F Cacat, Muia lui Otrava, si Pizdescu) ceea ce ar dori ele sa fie si sa aiba, doar ca nu au.

Ma rog, principalul motiv ar fi pentru ca, femeile, in marea lor majoritate, sunt incredibil de proaste.

Pentru ca textele ca astea le inoculeaza faptul ca ele, ca individ, sunt o persoana incredibila, ca nu conteaza cum arata si cat de ratate sunt, ca sunt cele mai implinite si frumoase si incredibile fiinte de pe planeta.

Pentru ca un text din asta are menirea sa ia toate defectele lor fizice si sociale si sa le transorme in atuuri. Doar toate de genul sunt texte penibilo motivationale fara niciun fundament real.

Pentru ca proastele viseaza la unicorni verzi pe pereti de cristal, aduse de un fat frumos utopic, care nu exista cum nici inteligenta lor nu exista.

Si mai sunt si textele despre suferinta, despre cum ar trebui sa fie barbatul adevarat, si cum nu ar trebui sa fie marlanii. Si despre cum e mai bine singura decat cu un nenorocit. Si aici toate sociopatele empatizeaza.

Dar sunt si texte despre cum sa-l accepti pe cel pe care il ai si sa vezi partea plina a paharului, pentru a satisface si abuzatele si ratatele.

Fundamental, daca vrei sa agati o ratata si sa i-o tragi e suficient sa scrii 2 3 texte din astea si sa mimezi ca crezi in asa ceva.

In realitate, cine chiar crede in asa ceva fie nu detine organe reproducatoare masculine, fie acestea nu sunt functionale.

E simplu: nu ai cum sa fii atat de cretin incat sa crezi in unicorni si sa ai si erectie.

A, si , indubitabil, dintr-un astfel de text nu au cum sa lipseasca cuvintele IUBIRE si FERICIRE.

Oricum, in era facebook e suficienta o poza cu un peisaj si un text din asta incredibil de stupid peste ea ca sa prinda la distruse de genul.

Care, Dumnezeule, nu sunt deloc putine. SI, mai grav, au capacitatea de a se reproduce.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s