Minunatele aventuri ale lui Prepuțian Praporgescu in taramul Unicornilor


Prepuțian era un flacau nici inalt, nici scund, nici slab, nici gras. Frumos, da’ nu prea. Elegant, cat de cat, ii parea rau ca in aceasta dimineata nu putea asezona anusurile de unicorni beliti la tava in sos de afine cu sfarcuri de sirene din Baikal.

Insa trebuia sa isi serveasca micul dejun, caci ii trebuiau puteri pentru a merge la vanatoare, sa nu fie dupa lesinat de caldura.

O data la 2 3 zile mergea in zona izvoarelor de lapte dulce de la poalele muntelui Venus, unde se adunau, negresit , stolurile de unicorni.

Insa in aceasta dimineata nu reusi sa prinda nimic, intrucat tipatul semiascutit in tonalitate joasa a unei femele de unicorn, gestanta in luna a 7-a si bolnava de dizenterie, slobozit datorita unui junghi la prostata, datorat norilor care au impanzit cerul de la alinierea lui Venus cu Marte, cu ascendent pe Uranus, sperie stolul de abia format.

 

Asa ca se intoarse la birtul din sat, unde bau taurina de elefant impreuna cu Dl Feri, care ii marturisi, trist, ca sotia sa, Aspirina, suge penisi infectati cu papiloame, dar nu da limbi in anus.

Tristi, si adevarat in acelasi timp.

Prepuțian nu stiu ce sfat sa ii dea, stiind ca mariajul lor se baza pe o prietenie uro genitala ce dainuia de ani buni de zile, asa ca prefera sa inoate pana la casa sa, pe care o impartea cu verisorul sau, Spermanpulea Catalin.

Catalin avea exces de foliculina pe care il mostenise de la bunicul sau, care, la randu-i, la luat de la un hemoroid salbatic care traia intr-o mlastina si se hranea cu resturi de mici de la zilele comunei in care locuia, o data pe an, de serbarile anale ale acesteia, organizate de un primar darnic.

Preputian nu avea astfel de probleme, el fiind autoconceput, dupa ce si-a lasat propria mama insarcinata cu el insusi. Practic, genele-i deveneau autorecesive pana cromozomii se interconectau intr-o utopie omniprezenta.Era singurul om cu cromozomul Z.

Pentru ca seara sa fie una mai lejera, cei doi baura un cocktail de Prozac, Diazepam si Xanax cu suc de Haloperidol, hotarati ca a doua zi sa dea lovitura mortii lor.

 

Va urma…

Sau nu.


One thought on “Minunatele aventuri ale lui Prepuțian Praporgescu in taramul Unicornilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s