Tiganul Sfertodoct


Exista pe interneți un tip mai enervat ca o furnica pe uretra si mai penibil ca o ciuperca tot acolo.

O sa il numim Ion Crin Dragutu. Spune ca nu e suedez, desi nimeni nu l-a suspectat vreodata de a fi asa ceva.

Din contra, cu buzele lui de sfincter anal de rinocer bolnav de diaree inflamat,  arata mai degraba ca un țigan cu sindromul down. Si se comporta mai rau ca unul, cel putin in cadrul “internetului international”, cum ii place lui sa spuna.

Are niste marote cu fuego si poptamas, desi amandoi in viata au reusit ceva, spre deosebire de el, care posteaza toata ziua pe facebook truisme si poze facute in paint mai penibile decat o ciuperca pe uretra intre buzele lui.

Tot ce posteaza posteaza cu setari publice, inclusiv un clip in care agita un pistol de jucarie, spunand ca va omori pe toata lumea care il mai “taguieste in poze cu poptamas” intr-o engleza mai de balta ca balta unde probabil a fost fatat.Dar se agita daca este criticat si se dau share-uri la postarile lui PUBLICE. Sanatate mintala at its best!

Ochii sai intotdeauna cer haloperidol de sub mereu prezentii ochelari de soare. Ca il bate rau in cap, ce-i drept.

Pentru ca internetul permite unui om ca Ion Crin Dragutu sa existe si sa se manifeste. Ca asa-i in viata, orice nebun are drept de exprimare. Mai mult, ipochimenul a publicat si o asa zisa carte la propria lui editura, unde nu stiu ce a scris, dar a avut grija cineva sa ii faca un deserviciu de imagine(daca mai era cu putinta dupa propriile lui postari de pe pagina personala de facebook) postand citate din ea pe interneți. Toate frizeaza boli mintale grave si o necunoastere a lumii inconjuratoare, gen ca secventele de ADN se afla in suflet.

Doamne fereste!

Exista oameni care ameninta oameni trecuti de 30 de ani ca ii spun parintilor daca ii supara. Ion Dragutu’ e unul din ei! Iar el e trecut de varsta de 12 ani. Fizic, mental posibil sa fi ramas undeva la 8 ani, or 14 ani cu trisomia 21.

Dar au si pacalicii rolul lor. Chiar daca nu sunt intotdeauna amuzanti, sunt buni pentru studiu.

One response to “Tiganul Sfertodoct

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s