Circulaba in grup


Despre grupurile de uamenii si laba in grup

Cum omul este o fiinta sociala, nici uamenii nu fac exceptie de la regula.
Doar ca uamenii au transformat acest atribut in laba efectuata in grupuri de autosuficienta.
Adicatalea, se aduna mai multi uameni care au in comun, in general, coeficientul de inteligenta( IQ) , fac o circulaba si asta e autosuficient pentru ca ei sa fie cei mai tari si restul mai prosti.

Asa a fost dintotdeauna.

Acum, cu aparitia internetilor, grupurile nu se mai rezuma doar la grupuri sociale, cum ar fi : rocarii, emoizii, hipsterii, cocalarii (spermenjii- termenul pe care il dadusem acestei categorii inainte de aparitia terminologiei de cocalar/pitipoanca), ci si la grupuri virtuale.

Initial aparusera forumurile si bloggari, dar lucrurile nu puteau fi definitivate, asa ca acum au aparut grupurile pe feizbuc, redditul si comunitatile onlain, cum ar fi diverse saituri.

Exista grupuri pro maidanezi, si grupuri antimaidanezi, pro vaccinuri/ antivaccinuri samd. Dar, indiferent de pro sau contra ce sunt, toate au un numitor comun: pro laba in grup.
Adica toti se sustin acolo cu obstinenta unii pe alti, de parca ar fi detinatorii adevarului si frumusetii absolute.
Initial au inceput ca si postacii la diversi bloggari de succes cu cacat. Adica cu cacat in loc de creier si cacat in loc de stipenda.

Erau o serie de tembeli, fiecare cu ideile lui cretine si fixiste, era limbrici gratis care o tinea una si buna ca moldovenii sunt ok, ca fumatul e de fapt un lucru bun pt sistemul imunitar, si alte aberatii neuro schizoide de genul. Uneori spunea ca tiganii sunt integrabili, alteori zicea ca i-ar omori pe toti. Dar cand vorbim de afectiuni mintale netratabile, nu trebuie sa ne mai miram. Mai era o abominatie a naturii autointitulat zoso care se mira ca limita legala in anumite localitati era 70 pt masini si 50 pt tiruri , si injura autoritatile, injura autoritatile ca lui i se conecteaza greu apelul telefonic, si , prin urmare era ascultat de autoritati pe banii lui, si, in principiu, injura autoritatile, singura autoritate pe care nu a apucat sa o injure fiind clinica de avorturi unde nu a fost ma-sa la timp, si alte asemenea halucinatii de om redus mintal expert in toate, mai putin in a emite o opinie sau a face ceva util cu viata lui. Si mai erau altii ca ei, ideea e ca fiecare isi generase un numar de fani care se regaseau in opiniile lor, si nimeni si nimic nu era mai tare ca ei.

Apoi, cu aparitia retelelor sociale, blogarii fomisiti au pierdut si piscotul pe care il aveau, in detrimentul grupurilor targetate pe anumite idei fixiste.: hipsterii, emoizii, si sfertotoctii care aderau la diverse cretinitati se puteau aduna sa discute.

Si mai e site-ul ala de ratati, trafictube, unde efectiv toti userii sunt experti in codul rutier, desi habar n au pe ce lume traiesc, de fapt n-ar recunoaste nici un semn de stop daca n ar avea forma hexagonala. Si care efectiv toti au ceva cu politistii, desi nu stie nimeni dintre ei de ce. Pentru ca politistii dau amenzi. Naspa! Si daca le ia cineva clipurile postate pe youtube si le da in presa, e cruciada. Pentru ca presa e de cacat, si numai ei sunt generatori de continut original, daca isi monteaza un cacat de camera video in duba pe care o coduc toata ziua, si capteaza te miri ce cacaturi insignifiante, in general pe ei neacordand prioritate si facand pe justitiarii soselelor luandu-se de politisti. Ba, saracii!

Experti in orice gasesti si pe site-ul reddit, mai ales pe sub redditul romania. Daca pui o poza de un alb imaculat, fiecare va vedea alta culoare si diverse nuante, pentru ca , desi ne facem circulaba in grupurile noastre, cu totii suntem indivizi si speciali, mai cu mot decat altii.

Doamne fereste!

A, si sa nu uit, ca am patit o si eu recent pe un grup de ciclism, unde un sarac cu duhul posta tot timpul , cred fotografii, cu mesajul “attachment unavailable”, adicatalea erau setate la privat, si le vedea doar el si ala cu care facea laba in grup.

Cand i am atras atentia ca nu se face asa, m-a scos de pe grup.

Meseria lui: politist, fost purtator de cuvant la un IPJ, care recita comunicatele mai prost decat recita la gradinita o poezie un copil cu sindromul down! Case closed!

Si stai sa te gandesti apoi la beneficiile medicinei: Chiuretaj, aspiratie, pastilatie, dilatare si evacuare, beneficii pe care, daca nu le utilizezi la timp, sufera apoi intreaga umanitate.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s