party tuata nuaptea


Redactez textul asta cu mainile semi inghetate de la plimbat prin ger.
Da, daca sambata seara te plimbi pe afara in loc sa fii in club, esti nebun.

Scena pe care urmeaza sa o descriu se repeta la infinit, in fiecare seara de weekend, si nu numai.

Sambata. Noapte. Logan parcheaza pe trotuar, chiar langa o trecere de pietoni, Are la numar ADE. 2 minute mai tarziu aflu ca pe proprietar il cheama Adelin. Din el coboara un lungan cu picioare strambe, imbracat in cel mai frumos, si, probabil singurul palton pe care il are. Alaturi de el, o pitipoanca cu spatele gol, cu niste tocuri de era sa cada de 4 ori , tot de atatea ori solicitandu-i lunganului sa o ia in brate, ca ea nu poate sa mearga, “bagandu-si p***”.

Alaturi de Ade cracanatul si pitipoanca cu p**a in gura, inca doua pitipoance, cu tocuri aproape la fel de inalte, imbracate in blugi mulati, ca si cea din urma. Barfesc ca doua taranci ce sunt pe un tip insurat cu care , se pare, au avut de-a face amandoua, care promisese ca isi lasa nevasta acasa in seara asta sa vina sa le faca cinste.

Toti patru se indreapta catre unul din localurile de fita din Alexandria, unde sambata e seara de party. De club.

In realitate, o carciuma ca toate carciumile. Cu mult zgomot, fum de tigara, si alcool. De altfel, in carciuma cu pricina, chiar daca isi auto aroga titulatura de pub, in seara “de club” nu se servesc decat bauturi alcoolice, sub nicio forma, oricat de mult am insistat, nu se serveste limonada.

Iar cei patru taranei care strang o luna bani sa-si permita o seara sa rezerve o masa “in club” si sa si cumpere un cocktail sau sampanie din care sa traga o noapte intreaga sunt reprezentativi pentru cei care frecventeaza astfel de locuri.

Nu, daca ma injuri si negi, nu inseamna ca nu faci parte dintre ei, ci , din contra.

In carciumile astea, care unele poarta titulatura de pub, altele de club, altele de (cafe)baruri, nu se face altceva decat sa se fumeze, alcoolizeze, uneori drogheze, si eventual danseze in serile “de party”.

De atfel, in oricare seara te-ai duce, pe fundalul zgomotului format din galagia vocilor si a muzicii date la maximum, si in aerul irespirabil format din fum de tigara, toata lumea sta pe telefon, in general pe facebook.

N-am inteles niciodata fun-ul in toata chestiunea asta, dar, oricum, plecand de la premisa ca sunt eu nebun, e ok.

Si totusi…..nevermind..hai, distractie placuta in carciuma in continuare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s