One day karma


Fara sa dau nume, imi amintesc un caz de beizadea a unui grangur local.

Grangurul are si in acest moment o pozitie inalta in ierarhia sociala.

Copilul de bani gata al astuia a primit cadou la majorat un bolid cu multi cai putere sub capota, desi nici el si nici tatal nu aveau prea multi neuroni sub…capotele personale.

Desi incalca cu bunavointa regulile de circulatie, mergand deseori si cu viteze cu mult peste limita legala, tatutzul il tinea mereu in brate cand erau cazurile sa fie surprins de politie.

Mai mult, de doua ori a provocat si accidente. O data a lovit un om pe trecerea de pietoni, alta data a accidentat doar masina. In primul caz, tatal a facut pe dracu-n patru sa il scoata nu numai fara dosar penal, dar si sa musamalizeze ‘patania’, in al doilea caz, i-a cumparat puiutului un alt autoturism.

Orice om de bun simt si cu un dram de creier ar fi ramas masca, dar este 100% real.

La un moment dat, beizadeauna este surprinsa cu peste 170 km/h intr-o localitate unde limita era 70km/h, de catre un agent de politie cu verticalitate, asa ca i se retine permisul pe 3 luni.

Ce se intampla in continuare frizeaza atat ridicolul, cat si divinul (karma, daca vreti).

Grangurul asta face iar pe dracu in 14 sa ii recupereze odorasului permisul mai devreme, caci puiutul era student la o facultate platita (Romano-Americana), si nu putea sa piarda cluburile, pardon..cursurile…in conditiile in care fiul nu putea utiliza transportul in comun de la Alexandria la Bucuresti (da, grangurul este din Alexandria).

Taticul reuseste sa recupereze, pe cai mai mult sau mai putin ortodoxe, permisul fiului dupa putin peste 30 de zile de retinere.

Chiar a doua zi, beizadeaua face accident fix in aceeasi localitate unde i se retinuse initial permisul (Vaceni) , face masina praf si moare pe loc, fiind eviscerat: acul kilometrajului se oprise la putin peste 190 km/h.

Am vrut sa ii strang mana tatalui si sa il felicit pentru ca, desi e un idiot, macar ne-a scapat de progenitura lui cel putin la fel de idioata ca si el, dar omu’ a intrat intr-o depresie din care nu si-a revenit in totalitate nici pana in ziua de astazi.

Si sper sa nici nu-si mai revina.

Nu de alta, dar sa nu se mai reproduca.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s