Gandurirapide


Eu nu mai sunt de mult timp fan/abonat la canale media care incerca sa imi spuna ce , cum si cand sa simt.

Dar cand Antena 3 (si inclusiv un semioligofren de la B1 TV) imi spun sa aud “ma” in loc de “fa”, si cand Antena 3 imi spune ca Voiculescu e nevinovad si e executat politic pentru ca a platit 100k euro pe ceva care valora peste 60 mil euro, atunci nu pot decat sa ma simt jignit pe fata!

Orice om cu altceva decat muci si fecale in loc de creier stie ca cu 100k euro abia iti iei o masina, nu ditamai terenurile in zone rezidentiala, cladiri si un intreg institut.

Numai ideea ca un om, fie mogul sau oligarh, a dat 100k euro pe ditamai actiunile/imobilele si terenurile, trebuie sa iti inoculeze faptul ca omul ala este un infractor, fara sa te mai gandesti la cat valorau la centime respectivele bunuri.

Asa ca, daca am pe cineva in lista care crede elucubratiile unor sclavi ai unui imperiu muribund (recte Intact) vis a vis de aceasta speta, puteti sa va duceti..acasa!

Vapuppapa!

 

==

 

Cum se face ca toti suspectii de crime sau alte asemenea minuni (in viziunea vecinilor) sunt , conform acestora din urma, cei care nu saluta, nu dau binete babelor de la scara?
==
Hai ca-i buna asta: ma tot bazaie cineva la cap, spunandu-mi cat de mult imi apreciaza dictia si vocea radiofonica, spunand ca intotdeauna m-a ascultat cand realizam emisiuni la radio (gen acum 1000 de ani) si ma roaga sa ma implic in nuj ce proiect de audio book-uri.

Din care nu-mi va iesi nimic (initial), urmand ca acesta sa se dezvolte, fiind o idee de afacere foarte profitabila.

I-am raspuns:

-Uite, chiar nu stiam ce sa mai fac cu multul meu timp liber, si chiar voiam sa fac pe gratis audio book-uri, pentru ca am o inima larga si sunt deschis la astfel de oportunitati de afaceri de viitor!

-Serios?

-Nu, hai siktir!

==
Intotdeauna am crezut in principiul: “cine se naste din pisica mananca soareci”

Exact ca in piesa celor de la BUG Mafia: “Prietena ta e o curva, pentru ca ma-sa a fost curva, pentru ca ma-sa lu’ ma-sa a fost curva.”

O tipa care se ocupa cu prostitutia in online (chatista) are o mama care mai cunoaste (contra cost) si alti barbati decat tatal tipei.

Faza tare, dintr-o discutie telefonica, intre mama chatistei si un astfel de barbat:

“-Hai sa mergem la un motel, stiu unul la iesirea din oras

-Nu, dragutule, mai bine in masina, pentru ca si eu sunt mama, si tu esti tata, si avem nevoie de bani pentru copii.”

In-cre-fucking-dibil!

==
Stau si ma gandesc, cum ar exista o lume in care Romania sa fie condusa de niste hoti, pedofili si incompetenti?

O Romanie condusa de Traian Basescu, Ponta, Daciana Sarbu, Elena Basescu, Dan Voiculescu, Ioana Petrescu, Catalina Stefanescu, Liviu Dragnea, fratii Negoita, Berlusconi de Pitesti, si altii asemenea?

Asta ar insemna ca in toate domeniile, in special in institutiile de stat, ca oamenii sa fie pusi pe nepotisme si nu pe competente, ca presa sa fie aservita politic si formata din scelerati, si ca majoritatea populatiei sa fie formata din imbecili sinistri care sa voteze pe un litru de ulei o data la 4 ani

Oh, wait! It’s happening.

Idiocracy, Now!

==
De cele mai multe ori, categorisesc un fumator drept “scrumiera”.

De fiecare data, categorisesc o fata care are ca obicei in a se culca de prima data cu baieti diferiti drept fata de unica folosinta.

De multe ori, insa, o fata de unica folosinta este si fumatoare, prin urmare, pe acest tip de fete le voi categorisi drept scrumiere de unica folosinta.

Mars la produs!

==
Ei bine, cand o institutie media, prin angajatii ei, este partinitoare si incearca sa inoculeze publicului ca lucrul X sau Y este adevarat, cand, in fapt, acel lucru este vadit fals in realitate, atunci acea institutie nu se mai poate numi presa si angajatii nu se mai pot numi jurnalisti, indiferent de cine este sau nu patronul respectivei institutii.

Este cazul cand A3 prezenta pe Ponta ca fiind spus “ma”, in loc de “fa”, sau relatarea aceleiasi institutii despre procesul propiului patron.

Si cazul multor altor institutii media care ridica in slavi sau dau in persoane, politicieni si institutii la comanda.

Ca un mic exemplu, desi lista din Romania e mare si din multe parti, persoanele care semneaza fragmentul de text de mai jos sunt muncitori in presa, si NU jurnalisti:

“Vremea rasului a trecut! Nu o sa va placa ce va spunem, insa cineva trebuie sa o spuna! Nebunia acestor zile e si razboiul nostru! Asa am crescut in compania pe care ati fondat-o. Suntem jurnalisti, dar si cetateni ai acestei tari. Consemnam, dar gandim si intelegem. Respectam legile si putem recunoaste abuzul. Abuzul care, astazi, este impotriva lui Dan Voiculescu. Ieri a fost impotriva doamnei Maria din Radauti. Maine poate fi impotriva oricarui roman. Iar abuzul nu poate fi ignorat, nu poate fi uitat, nu poate fi iertat!”

Dom profesor,
Noi suntem aici!

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Razvan Dumitrescu
Dana Grecu

==
Aproape toate fetele care sunt tatuate au tatuajul in loc vizibil, de obicei pe gat.

Asa cred ele ca ies in evidenta, cumva, fata de restul “plebei” feminine!

News flash: in opinia mea, iesiti in evidenta doar prin prostie!

Zat!

==
Well…pentru mine va ramane intotdeauna un mister existential modul in care retardatii/analfabetii reusesc sa faca bani.

Ma opreste azi pe strada un cuplu de cetateni de etnie rroma (adica tigani) de genul interlop, sa ma intrebe daca stiu urmatoarea adresa, aratandu-mi o foaie pe care era scris ceva de mana.

Oamenii cautau un depozit de unde sa-si cumpere o groaza de materiale de constructii, in valoare totala de peste 22k euro.

Pe foaia respectiva erau trecute cantitati si preturile aferente, iar ei nu intelegeau de ce nu vreau sa le spun cum se ajunge la “adresa” de pe foaie.

Te diloav te hohauatu!

==
Codul deontologic al jurnalistului, așa cum a fost el conceput și redactat de Convenția Organizațiilor de Media, desfașurată la Sinaia, în perioada 9-11 iulie 2004. stipulează că:

· Jurnalistul trebuie să facă eforturi pentru a prezenta punctele de vedere ale tuturor părților implicate.

· Informația trebuie delimitată clar de opinii.

· Folosirea statului de jurnalist pentru a obține beneficii personale sau în favoarea unor terțe părți constituie o gravă încălcare a normelor etice și este inacceptabilă.

· Jurnalistul va evita să se afle într-o situație de conflict de interese. Se recomandă separarea activităților editoriale ale jurnalistului de cele politice și economice.

· Jurnalistul are dreptul de a se opune cenzurii de orice fel.

· Jurnalistul are dreptul de a refuza orice demers jurnalistic împotriva principiilor eticii jurnalistice sau a propriilor convingeri. Această libertate derivă din obligația jurnalistului de a informa publicul cu bună credintă.

Cine nu intelege si nu respecta asta, este lucrator in presa, si nu jurnalist.

Un fel de muncitor, daca ma intelegeti.

==
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s