Bogdan Mihai Diaconu – un deputat model.


Desi nu urmaresc televiziunile, stiu ca printre cei care nu au notorietate la TV este un anume deputat PSD, Mihai-Bogdan DIACONU. De fapt, nici nu am auzit de el, sincer sa fiu, pana sa nu ma intersectez cu el in mediul online, mai precis cu postarile lui de pe pagina de Fb.

Omul are un cont foarte tare de Facebook, o pagina de peste 106.000 de fani, si am sesizat ca are si un blog unde posteaza cam aceleasi lucruri ca si pe pagina de socializare, destul de accesat si acesta.

Si nu e de mirare, intrucat promoveaza valorile romanesti si lupta activ impotriva celor care aduc prejudicii tarii si, mai ales, sigurantei si unitatii nationale, in principal maghiarii extremisti, multi dintre ei avand si probleme de natura psihica.

Mi-a luat ceva vreme pana sa ma decid sa scriu de acest deputat, pentru ca mai greu promovam aspecte pozitive si suntem mai predispusi sa sesizam (doar) aspectele negative. Si e pacat.

Pentru ca in general, cand a venit vorba de deputati, am promovat doar mizerii, rebuturi, chiar daca doar cu scopul corijarii si ostracizarii.

Recent a publicat cartea „România Unită”, o lucrare dedicată valorilor naţionale şi dreptului la o viaţă decentă şi care promovează trei piloni de bază ai societăţii româneşti: educaţie, sănătate şi siguranţa cetăţenilor.

Activitatea parlamentara în cifre a acestui deputat:

Luări de cuvânt: 6 (în 6 şedinţe)
Declaraţii politice: 4 (din care 4 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă)
Propuneri legislative initiate: 21
Întrebari şi interpelari: 5

Desi din cele 21 de propuneri legislative 3 au fost respinse definitiv, iar o procedura legislativa a fost incetata, omul a avut propuneri pentru multe domenii, dar mi-a placut ca are o gandire sanatoasa in privinta manifestarilor de tip extremist care ataca vadit statutul de stat unitar al Romaniei.

 

Provin dintr-o familie de preoţi cu tradiţie şi am învăţat din primii ani că neamul şi credinţa sunt mai presus de orice. Sunt jurist de profesie, şi astfel am învăţat respectul legii.

Recent am publicat cartea „România Unită”, o lucrare dedicată valorilor naţionale şi dreptului la o viaţă decentă şi care promovează trei piloni de bază ai societăţii româneşti: educaţie, sănătate şi siguranţa cetăţenilor.

– See more at: http://www.bogdandiaconu.ro/despre-mine/#sthash.78AwHZKJ.dpuf

deputat bogdan diaconu

De asemenea, apreciez la el ca promoveaza tineri talentati, sportivi, olimpici, care fac cinste Romaniei, multe din acestia nefiind prezentati nici macar in media (o media atat de controlata politic incat iti vine sa vomiti).

 

Desi uneori are simtul umorului, o face intr-un mod cat se poate de serios:

“În ziua în care UDMR va depune proiectul autonomiei în Parlament, eu voi depune tot în Parlament proiectul legislativ de desființare a UDMR

UDMR conlucrează cu PCM pentru dezmembrarea României. Până unde vor să meargă, până la a depune în Parlamentul României o lege anti-constituțională de desființare a României? În ziua în care UDMR depune în Parlament proiectul autonomiei, eu voi depune proiectul desființării UDMR!”

Din pacate nu stiu cat de sustinut este acest tanar deputat,dar adevarul este ca Romania ar avea mult mai multa nevoie de astfel de persoane, in functii decizionale, dar si in viata publica, si, mai ales, mult mai vocale.

 

Bravo, ma! Si la mai mare!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s